Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O pareri si review

๐Ÿฅ‡ Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O - 12.000 BTU, A++, compresor Inverter Quattro
Aparat de aer conditionat Midea Prime R32

Product Name: Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O

Product Description: Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este un aparat de aer conditionat cu design minimalist, o capacitate de racire de 12.000 BTU si compresor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++.

Brand: Midea

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este un aparat de aer conditionat cu design modern si compresor inverter cu eficienta energetica buna. Telecomanda ergonomica, modul de economisire a energiei si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de Midea.ย 

Pros

+ unitate interioara cu design minimalist

+ compresor inverter de generatie noua

+ eficienta energetica A++ pentru racire

+ nivel redus al zgomotului in interior

+ telecomanda ergonomica

+ mod Eco

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului unitatii exterioare este mare

– lipsa conexiunii Wi-Fi

 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Verile calduroase determina tot mai multe persoane sa isi achizitioneze un aparat de aer conditionat care poate asigura confortul termic atat din punct de vedere al temperaturii cat si al umiditatii. Determinarea capacitatii de racire a aparatului se face in functie de suprafata camerei sau a spatiului in care il veti instala. Odata stabilita capacitatea de racire, veti putea opta in functie de buget pentru un aparat cu o eficienta energetica mai buna si functii moderne sau pentru unul cu un consum energetic mai ridicat si optiuni de baza. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat modern care este produs de compania chineza Midea. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Midea Prime R32

Aparat de aer conditionat cu design minimalist

Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este un aparat de aer conditionat care are o unitate interna eleganta, cu design simplu de culoare alba si afisaj digital in partea centrala. Unitatea exterioara are un design inovativ care asigura o rezistenta si o stabilitate mai bune. Capacitatea aparatului este de 12.000 BTU pentru racire si de 13.000 BTU pentru incalzire, acest model fiind potrivit pentru incaperile si spatiile deschise cu suprafata maxima de 35 mp. Acest aparat utilizeaza freon de tip R32 care este mai prietenos cu mediul inconjurator si asigura o racire mai eficienta a spatiilor interioare. 

Compresor cu eficienta energetica buna

Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O are un compresor de Inverter Quattro cu eficienta energetica incadrata in clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. In plus, gratie modului iEco veti putea sa eocnomisiti pana la 60% din energia consumata atunci cand il utilizati in timpul noptii. Unitatea interna are un debit de aer cuprins intre 360 si 600 m3/h si o capacitate de dezumidificare de 1.2 l/h, ceea ce inseamna ca veti putea sa reduceti rapid temperatura interioara dar si sa eliminati umiditatea in exces care provoaca disconfort. Nivelul zgomotului unitatii interioare este de doar 22 dB, aparatul putand fi utilizat si atunci cand va odihniti fara sa va deranjeze.  Unitatea exterioara are insa un nivel ridicat al zgomotului de 65 dB, astfel ca nu este indicat sa o instalati in apropierea dormitoarelor pentru a nu va deranja. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Midea Prime R32

Sistem dublu de filtrare

Sistemul de filtrare contine 2 filtre, unul anti-praf si unul catalizator care filtreaza mirosurile neplacute sau gazele nocive. Prin utilizarea optiunii de auto-curatare, schimbatorul de caldura este uscat rapid, nepermitand dezvoltarea bacteriilor si prevenind formarea mirosurilor neplacute. Telecomanda cu display digital permite setarea facila a temperaturii dar si activarea diferitelor moduri precum Follow Me sau Eco. 

Puncte tari

+ unitate interioara cu design minimalist

+ compresor inverter de generatie noua

+ eficienta energetica A++ pentru racire

+ nivel redus al zgomotului in interior

+ telecomanda ergonomica

+ mod Eco

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului unitatii exterioare este mare

– lipsa conexiunii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este un aparat de aer conditionat cu design modern si compresor inverter cu eficienta energetica buna. Telecomanda ergonomica, modul de economisire a energiei si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de Midea. 

Tags: