Aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 review

Midea Blanc R32
  • Consum
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Summary

Midea Blanc R32 este un aparat de aer conditionat cu capacitate buna de racire si un consum rezonabil de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, gama variata de functii si optiuni si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Midea.

Odata cu apropierea verii si a temperaturilor caniculare, cererea pentru aparate de aer conditionat este din ce in ce mai mare. Chiar daca oferta de aparate de climatizare este foarte variata, alegerea unui model potrivit nu este foarte usoara. In primul rand va trebui sa tineti cont de capacitatea de racire a aparatului, care trebuie aleasa in functie de dimensiunile camerei sau spatiului in care va fi instalat. Apoi va trebui sa luati in considerare atat designul unitatii interioare cat si anumite aspecte tehnice precum consumul energetic, nivelul zgomotului sau functiile si optiunile disponibile. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat produs de Midea care ofera un raport corect intre calitate si pret.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat modern

Midea Blanc R32 este un aparat de aer conditionat cu o unitate interna de culoare alba, care se va putea instala in camere cu decor clasic sau modern. Aparatul are o forma rotunjita si cateva elemente decorative pe laterale care contribuie la designul elegant al acestui model. Dimensiunile unitatii interioare sunt de 80.5 x 20.5 x 28.5 cm iar capacitatea de racire este de 12.000 BTU, aparatul fiind potrivit pentru incaperi sau spatii comune cu o suprafata maxima de 35 mp.

Compresor cu eficienta energetica buna

Midea Blanc R32 are un compresor inverter cu un consum energetic rezonabil, eficienta energetica fiind incadrata in clasa A+ pentru racire si in clasa A++ pentru incalzire. Eficienta energetica buna este confirmata si de valorile coeficientilor de racire EER si SEER. Unitatea interna are un nivel al zgomotului de 38 dB astfel ca nu va putea sa fie folosita pe parcursul noptii iar cea externa are un nivel de zgomot de 56 dB, nefiind indicata instalarea in apropierea ferestrelor de la dormitoare.

Filtru de praf cu densitate mare

Sistemul de filtrare contine un filtru de praf cu densitate mare care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. In plus, exista si un filtru Cold Catalyst care elimina mirosurile neplacute dar si gazele nocive precum formaldehida. Deflectoarele aparatului se misca automat, asigurand o racire eficienta in intreaga incapere.  Unitatea interna are un flux de aer de maximum 600 m3/h ceea ce permite reducerea rapida a temperaturii din spatiile interioare. Pe langa functiile de racire si incalzire, aveti la dispozitie si o functie de ventialare care dispune de 4 trepte de viteza.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Functii si optiuni utile

Telecomanda are un display digital si un meniu simplu care permite setarea facila a temperaturii sau activarea optiunilor si functiilor suplimentare. Cele mai importante astfel de functii sunt Supercool care accelereaza la maximum viteza ventilatorului, iEco Mode care reduce consumul de energie cu pana la 60% sau Sefl Diagnosis care monitorizeaza permanen parametrii de functionare al aparatului. In cazul in care doriti veti putea controla aparatului cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone.

Puncte tari

+ unitate interioara cu design simplu

+ consum rezonabil de energie

+ ventilator cu 4 trepte de viteza

+ sistem eficient de filtrare

+ gama variata de functii suplimentare

+ control prin wi-fi

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

– nu dispune de functie de dezumidificare

Concluzii

In concluzie, Midea Blanc R32 este un aparat de aer conditionat cu capacitate buna de racire si un consum rezonabil de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, gama variata de functii si optiuni si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Midea.