Gree GWH12AGB-K6DNA1A, Aparat de Aer Conditionat, 12000 BTU, Clasa A++ – Pareri si Review

▷ Gree GWH12AGB-K6DNA1A Aparat de Aer Conditionat ⭐ Review si Pareri
Aparat de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1A

Product Name: Gree GWH12AGB-K6DNA1A

Product Description: Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de racire de 12.000 BTU si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Aparatul dispune de conectivitate Wi-Fi si de mai multe functii si optiuni moderne.

Brand: Gree

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer conditionat cu design minimalist si eficienta energetica buna. Conectivitatea Wi-Fi, functiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aparat conditionat produs de compania chineza Gree o alegere excelenta pentru camerele mai mari.

Pros

+ design minimalist;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica buna pentru racire;

+ nivel redus al zgomotului unitatii interne;

+ functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Cons

– kit-ul de instalare nu este inclus;

– eficienta energetica pentru incalzire incadrata in clasa A+;

– unitatea externa este destul de zgomotoasa.

Primele luni de primavara pot fi un moment bun pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Primul pas este stabilirea locului de instalare si a capacitatii de racire, in functie de suprafata incaperii. Apoi, in functie de buget, va trebui sa luati in considerare si alte aspecte precum eficienta energetica, nivelul zgomotului sau functiile si optiunile disponibile. Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer conditionat care ofera un raport bun intre calitate si pret, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1A

Gree GWH12AGB-K6DNA1A – design, capacitate si dimensiuni

Aparatul de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1A are o unitate interna cu design alb, simplu. Designul minimalist permite instalarea atat pe un hol cat si intr-un dormitor cu decor modern. Acest model are o capacitate de racire si incalzire de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru camerele si spatiile deschise cu o suprafata maxima de 35 mp.

Unitatea interna are dimensiuni de 77.9 x 18.5 x 26 cm si o greutate de 8 Kg, iar cea externa de 73.2 x 33 x 55 cm si o greutate de 25 Kg. Alte aparate de aer conditionat performante pe care le-am analizat sunt: Samsung WindFree AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU (12.000 BTU, clasa A++) sau Midea BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0 (12.000 BTU, clasa A++).

Eficienta energetica si zgomot

Gree GWH12AGB-K6DNA1A are un compresor inverter rotativ care este silentios si economic. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire. Eficienta energetica buna este confirmata si de valoarea coeficientului randament senzonier SEER, care este de 6.1. Unitatea interna are un debit de aer cuprins intre 280 si 590 m3/h si un nivel al zgomotului de doar 24 dB. Unitatea externa are un debit de aer de 2200 m3/h si un nivel al zgomotului destul de ridicat, de 64 dB.

Functii si optiuni

Pe langa racire si incalzire, acest model dispune si de functia de dezumidificare, putand eliminat cel mult 1.4 litri/ora din umiditatea interioara. Alte functii utile sunt:

 • Inverter – reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor si eficientizeaza consumul energetic;
 • Turbo – asigura racirea sau incalzirea mai rapida a spatiului interior;
 • Timer – permite pornirea sau oprirea programata intr-un interval de cel mult 24 de ore;
 • Sleep Mode – repornirea aparatului se face cu ultimele setari utilizate;
 • Auto-curatare – elimina umiditatea excesiva din interior, prevenind formarea mucegaiului.

Telecomanda, conectivitate si garantie

Telecomanda are o forma ergonomica si un display digital iluminat, care permite utilizarea facila si pe timpul noptii. Controlarea aparatului se poate face si prin intermediul aplicatiei mobile, gratiei modului Wi-Fi. Flapsurile duble asigura o directionare precisa a aerului rece iar filtrul de aer se curata foarte usor. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design minimalist;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica buna pentru racire;

+ nivel redus al zgomotului unitatii interne;

+ functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Puncte slabe

– kit-ul de instalare nu este inclus;

– eficienta energetica pentru incalzire incadrata in clasa A+;

– unitatea externa este destul de zgomotoasa.

Concluzii

In concluzie, Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer conditionat cu design minimalist si eficienta energetica buna. Conectivitatea Wi-Fi, functiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aparat conditionat produs de compania chineza Gree o alegere excelenta pentru camerele mai mari. 

button-3