Aparat de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu review

 • Consum
  (5)
 • Eficienta
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.8

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca nu mai faceti fata temparaturilor extreme de ridicate din aceasta vara dar nu doriti sa platiti o factura mare la energie electrica, aparatul de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E9QKE este ceea ce cautati.

Panasonic este fara indoiala unul dintre liderii la nivel mondial in ceea ce priveste inovatia, avand mai mult de 90.000 de patente prin care imbunatateste viata clientilor sai. Astfel, Panasonic este lider international in sectorul aparatelor de aer conditionat, toate produsele sale avand o calitate extreme de ridicata.

aparat-aer-conditionat-Panasonic-Etherea-9000btu-Inverter-Filtru-Plus-Nano

Aparatul de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E9QKE este cel mai silentios aparat de aer conditionat de pe piata. Unitatea interioara functioneaza silentios, cu o viteza de racire redusa. Atunci cand veti apasa butonul de Quiet Mode din telecomanda, nivelul de operare va fi redus si mai mult la 20 dB. La 20dB aparatul de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu nu va va deranja chiar si intr-o camera extrem de silentioasa, putand fi folosit chiar si atunci cand dormiti sau cititi.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Daca doriti sa economisiti energie fara sa inchideti aparatul de aer conditionat, puteti folosi functia Eco-Patrol. Imediat ce functia Eco-Patrol a fost activata din telecomanda, senzorul intuieste nivelul prezentei umane din camera si ajusteaza temperatura corespunzator. Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa porniti sau sa opriti aparatul de aer conditionat, sau sa setati temperatura favorita si veti economisi cel putin 30% din costurile cu energia electrica.

Panasonic-Etherea-9000btu-Inverter-Filtru-Plus-Nano

Aparatul de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E9QKE foloseste de asemenea urmatoarele solutii inovative:

 • Sistem de purificare al aerului E-ion
 • Aer conditionat si purificator cu functionare simultana sau independenta
 • Mod de operare Mild Dry Cooling pentru a creste confortul si a preveni uscarea pielii
 • Eficienta maxima a sistemului invertor pentru economii mai mari
 • Dispersie uniforma a aerului
 • Control vertical automatic al aerului
 • Restartare automata la intreruperea alimentarii cu energie electrica
 • Ceas cu sistem ON/OFF si 6 programe pe zi si 42 programe pe saptamana

Aparatul de aer conditionat Panasonic Etherea 9000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E9QKE are clasa de energie de racire A++ si beneficiaza de o garantie de 24 de luni, dar nu are inclus kitul de instalare si montajul in pret.