Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO review

  • Capacitate de racire
    (4.8)
  • Consum
    (4.3)
  • Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat portabil cu design elegant si o capacitate buna de racire. Telecomanda cu meniu intuitiv, filtrarea eficienta a aerului si functia de dezumidificare sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat produs de Whirlpool. 

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca tocmai v-ati renovat apartamentul si nu mai doriti sa gauriti peretii pentru instalarea unui aparat de aer conditionat puteti alege un model portabil. Aceste aparate se pot muta dintr-o camera in alta, putand sa creati un mediu confortabil atat in living cat si in dormitor. Cele mai performante modele de aparate de aer conditionat portabile au o capacitate buna de racire, un consum redus de energie dar si o filtrare eficienta a aerului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat produs de Whirlpool care este apreciat de clientii care l-au achizitionat.

Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO

Aparat de aer conditionat portabil

Whirlpool PACW12CO este un aparat conditionat portabil cu un design modern cu margini rotunjite si un display digital in partea superioara. Acest model are dimensiuni de 44.8 x 40.2 x 74.3 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru camere cu suprafata cuprinsa intre 15 si 25 de metri patrati. Desi are o greutate destul de mare de 34 Kg, aparatul va putea sa fie transportat usor dintr-o camera in alta cu ajutorul manerelor ergonomice si a celor patru roti.

Eficienta energetica buna

Whirlpool PACW12CO are un consum energetic care este incadrat in clasa de eficienta energetica A, comparabil cu majoritatea modelelor de aparate de aer conditionat de pe piata. Coeficientul ramdamentului la racire are o valoare foarte buna, ceea ce demonstreaza eficienta acestui aparat. Nivelul zgomotului variaza in 50 si 60 dB, astfel ca nu veti putea utiliza aparatul si pe timpul noptii.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Telecomanda Whirlpool PACW12CO

Functii si optiuni

Panoul de control permite setarea facila a temperaturii, a vitezei ventilatorului si functiilor speciale insa veti putea utiliza si telecomanda cu meniu intuitiv si display digital. Senzorul de temperatura din telecomanda permite racirea intregii camere iar functia Jet utilizeaza debitul maxim de aer pentru racirea rapida a incaperii. Pentru reducerea disconfortului creat de umiditate veti putea sa folositi functia de dezumidificare iar pentru eliminarea umezelii si impiedicarea dezvoltarii bacteriilor aveti la dispozitie functia de autocuratare. Utilizand functia al 6-lea simt aparatul va determina automat combinatia optima de temperatura si dezumidificare pentru confortul intregii familii.

Filtrarea aerului se realizeaza cu un filtru HEPA lavavil care capteaza pana la 99% dintre particulele microscopice de praf si alergeni.

Puncte tari

+ design elegant

+ consum rezonabil de energie

+ display digital

+ telecomanda cu meniu intuitiv

+ filtrare eficienta a aerului

+ kit de utilizare inclus in pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat portabil cu design elegant si o capacitate buna de racire. Telecomanda cu meniu intuitiv, filtrarea eficienta a aerului si functia de dezumidificare sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat produs de Whirlpool.