Aparat de aer conditionat LG Deluxe DC12RT review

? LG Deluxe DC12RT
LG Deluxe DC12RT

Product Name: LG Deluxe DC12RT

Product Description: LG Deluxe DC12RT este un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU si eficienta energetica A++.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

LG Deluxe DC12RT este un aparat de aer conditionat cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Nivelul foarte redus al zgomotului, functiile si optiunile moderne si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de LG. 

Cererea de aparate de aer conditionat creste odata cu apropierea verii, astfel ca majoritatea producatorilor lanseaza modele noi cu designuri elegante si specificatii tehnice foarte bune. Alegerea aparatului va trebui sa fie facuta in functie de capacitatea de racire, care trebuie sa fie in concordanta cu suprafata camerei in care va fi instalat. Cele mai performante modele disp[un de functii de dezumidificare, de conexiune Wi-Fi sau de optiuni de ionizare a aerului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat performant care este produs de compania sud-coreeana LG.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DC12RT

Aparat de aer conditionat de generatie noua

LG Deluxe DC12RT este un aparat de aer conditionat care are o unitate interna cu design minimalist de culoare alba. Designul arcuit cu rama transparenta si display-ul digital permit instalarea unitatii intr-un dormitor sau livingroom cu amenajare moderna. Acest aparat are o capacitate de racire de 11.940 BTU fiind potrivit pentru incaperile sau spatiile deschise cu o suprafata maxima de 35 mp. Dimensiunile unitatii interne sunt de 83.7 x 30.8 x 18.9 cm iar ale celei externe sunt de 77 x 54.5 x 28.8 cm, instalarea trebuind sa fie facuta de o firma autorizata de LG. 

Compresor dual inverter

LG Deluxe DC12RT are un compresor dual inverter economic si silentios, eficienta energetica pentru racire si incalzire fiind incadrata in clasa A++. Eficienta energetica buna este confirmata si de valorile coeficientilor SEER (7.6) si EER (3.75) care masoara randamentul de racire al aparatului. Unitatea interna are un debit de aer de 780 m3/h care poate fi setat in 6 trepte de ventilatie in functie de preferinte. Sistemul Jet Cool utilizeaza fluxul puternic de aer pentru racirea rapida a incaperii cu 5 grade in aproximativ 6 minute. Nivelul zgomotului de functionare are o valoare de 19 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Filtru dublu de protectie

Sistemul de filtrare contine un filtru dublu care permite retinerea particulelor microscopuce de praf si alergeni cu dimensiuni de pana la 10 μm. In plus, sistemul Plasmaster Auto Cleaning usuca schimbatorul de caldura si il sterilizeaza cu ajutorul ionilor, eliminand astfel mirosurile neplacute, bacteriile si mucegaiul. Pe langa functiile clasice de climatizare (racire si incalzire) acest aparat dispune si de functia de dezumidificare a aerului, reducand disconfortul termic in perioadele caniculare. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

LG Deluxe DC12RT

Functii si optiuni utile

Acest model dispune de mai multe functii si optiuni moderne dezvoltate de LG precum Confort Air care ajusteaza automat inclinarile lamelor, volumul de aer sau unghiul pentru racirea rapida a aerului din camera sau 4 Way Auto Swing care regleaza fluxul de aer in functie de mediul inconjurator. Telecomanda cu display digital permite controlarea facila a aparatului care se poate face si prin Wi-Fi cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone. Fiabilitatea compresorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ eficienta energetica A++

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ display digital

+ functii si optiuni moderne

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie 10 ani la compresor

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, LG Deluxe DC12RT este un aparat de aer conditionat cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Nivelul foarte redus al zgomotului, functiile si optiunile moderne si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de LG.