Aparat de aer conditionat Heinner HAC-HS12KIT++ pareri si review

? Heinner HAC-HS12KIT++ - 12.000 BTU, Clasa A++, Kit instalare inclus
Aparat de aer conditionat Heinner HAC-HS12KIT++

Product Name: Heinner HAC-HS12KIT++

Product Description: Heinner HAC-HS12KIT++ este un aparat de aer conditionat cu capacitate de racire de 12.000 BTU si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Aparatul are functii moderne, o telecomanda cu display digital iar in pret este inclus si kitul de instalare.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

HEINNER HAC-HS12KIT++  este un aparat de aer conditionat cu design simplu si eficienta energetica buna. Telecomanda cu meniu intuitiv, functiile utile si kit-ul de instalare inclus in pret fac din acest aparat de aer conditionat o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici. 

Pros

+ design minimalist

+ afisaj digital alb

+ eficienta energetica A++ pentru racire

+ functii si optiuni utile

+ telecomanda ergonomica

+ kit de instalare inclus in pret

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivel ridicat al zgomotului

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Temperaturile ridicate din timpul verii creaza un disconfort termic, in special in spatiile cu o expunere indelungata la soare. Un aparat de aer conditionat poate elimina acest disconfort atat prin reducerea temperaturii cat si prin eliminarea umiditatii excesive. Alegerea aparatului de aer conditionat va trebui sa fie facuta in primul rand in functie de suprafata camerei, o capacitate de racire de 12.000 BTU fiind suficienta pentru o incapere de cel mult 35 mp. Un alt aspect foarte important este eficienta energetica, deoarece un aparat de aer conditionat este unul din cei mai mari consumatori dintr-o casa. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat de generatie noua care este comercializat sub brandul Heinner.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-HS12KIT++

Aparat de aer conditionat de generatie noua

HEINNER HAC-HS12KIT++ este un aparat de aer conditionat cu capacitate de racire de 12.000 BTU care are un design minimalist de culoare alba si afisaj digital in partea centrala. Insertiile argintii contribuie la designul elegant al aparatului care se va putea instala atat in dormitor cat si in livingroom. Unitatea interna are dimensiuni de 20 x 79 x 25.5 cm si o greutate de 7.1 Kg, in pachet fiind inclus si kit-ul de instalare (teava agent frigorific,  izolatie si cablu electric). 

Eficienta energetica A++

Compresorul aparatului HEINNER HAC-HS12KIT++ are un consum energetic estimativ anual de 195 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Eficienta energetica buna este confirmata si de coeficientii randamentului de racire SEER si EER care au valori de 6.1, respectiv 2.98. Unitatea interna are un debit de aer de 550 m3/h care asigura racirea rapida a unei incaperi cu suprafata maxima de 35 mp. Pe langa optiunile de racire si incalzire, acest model permite si dezumidificarea aerului interior (1.2 l/h). Unul din putinele aspecte negative ale acestui aparat de aer conditionat este nivelul zgomotului de 56 dB, ceea ce inseamna ca nu il veti putea utiliza in timpul noptii. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Heinner HAC-HS12KIT++

Functii moderne

Telecomanda are o forma ergonomia si display digital si permite setarea facila a temperaturii, a treptei de ventilatie sau activarea functiilor si optiunilor suplimentare. Cele mai importante functii disponibile sunt Smart care seteaza automat temperatura in functie de temperatura din camera, i-Feel care utilizeaza senzorul de temperatura din telecomanda pentru a raci eficient intreaga camera sau Economy care asigura un consum mai redus de energie. Alte optiuni utile sunt timerul, diagnosticarea automata sau Sleep care reduce ventilatorul la un nivel minim timp de 8 ore. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ afisaj digital alb

+ eficienta energetica A++ pentru racire

+ functii si optiuni utile

+ telecomanda ergonomica

+ kit de instalare inclus in pret

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, HEINNER HAC-HS12KIT++  este un aparat de aer conditionat cu design simplu si eficienta energetica buna. Telecomanda cu meniu intuitiv, functiile utile si kit-ul de instalare inclus in pret fac din acest aparat de aer conditionat o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici.