LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH, Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, 19/45 dB – Pareri si Review

LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH - 9.000 BTU, Clasa A++, 19/45 dB, Wi-Fi
Aparat de aer conditionat LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH

Product Name: LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH

Product Description: LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de racire de 9000 BTU si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Aparatul dispune de conectivitate Wi-Fi si are un nivel foarte redus al zgomotului de functionare.

Brand: LG

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH este un aparat de aer conditionat din gama premium care are un design elegant si o eficienta energetica buna. Sistemul performant de filtrare, conectivitatea Wi-Fi si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat din portofoliul LG. 

Pros

+ design premium

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ conectivitate Wi-F-

+ sistem eficient de filtrare

+ purificarea aerului cu plasma

+ garantie extinsa de 10 ani pentru compresor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– kit-ul de instalare nu este inclus

Compania sud-coreeana LG este unul din producatorii importanti de aparate de aer conditionat la nivel mondial. Aparatele de aer conditionat produse de LG impresioneaza prin designul modern si finisajele elegante care le permit instalarea in locuintele noi sau recent renovate. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de LG asigura racirea rapida a incaperilor cu un consum redus de energie. Cele mai noi modele dispun chiar si de filtre eficiente care capteaza particulele de praf si alergeni din aer. LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH este un astfel de aparat de aer conditionat de ultima generatie iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Aparat de aer conditionat LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH

LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH – aparat de aer conditionat cu design premium

Aparatul de aer conditionat LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH are o unitate interna cu carcasa gri si panou frontal din sticla cu aspect de oglinda. Designul minimalist si finisajele elegante permit instalarea aparatului chiar si intr-un livingroom sau intr-un open space mai mare. Instalarea aparatului se face destul de usor insa kit-ul de instalarea nu este inclus, astfel ca va trebui sa platiti in plus pentru acesta. Unitatea interna are dimensiuni de 19.2 x 83.7 x 30.8 cm si o greutate de 9.9 Kg iar unitatea externa are dimensiuni de 23 x 71.7 x 48.3 cm si o greutate de 26 Kg. Capacitatea de racire a aparatului este de 9000 BTU, fiind potrivit pentru incaperile cu dimensiuni medii si mari. 

Eficienta energetica buna

LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH are un compresor dual inverter care este atat economic si silentios cat si durabil. Confirmarea fiabilitatii excelente este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru compresor oferita de LG. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++ atat pentru racire cat si pentru incalzire, consumul anual estimat de producator fiind de 128 kW pentru racire si 875 kWh pentru incalzire. Alte aparate de aer conditionat cu eficienta energetica buna sunt: LG Air Purification AP12RT, Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O, Samsung Cebu AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU sau LG Deluxe DC12RT. Fluxul de aer poate fi setat in 4 trepte intre 4.2 si 12.5 m3/min, astfel ca veti putea raci o camera cu dimensiuni medii intr-un timp scurt. Directia fluxului de aer poate fi setata in 6 trepte (sus-jos) si 5 trepte (stanga-dreapta). Nivelul zgomotului unitatii interioare variaza intre 19 si 45 dB in functie de treapta de viteza, acest aparat fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH

Conectivitate Wi-Fi

Aparatul dispune de un display digital cu afisaj alb si poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu display cat si prin aplicatia mobila LG ThinQ. In plus, aparatul poate fi controlat si prin intermediul unui asistent vocal precum Google Home sau Amazon Alexa. Sistemul de filtrare contine un prefiltru (pentru particulele mari de praf), un filtru pentru particulele fine de praf si un filtru anti alergeni. Eficienta sistemului de filtrare si indepartarea mirosurilor neplacute este asigurata si de purificatorul de aer cu plasma Plasmaster Ionizer+. Curatarea aparatului se face automat, prin indepartarea umiditatii din interior.   

Puncte tari

+ design premium

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ conectivitate Wi-F-

+ sistem eficient de filtrare

+ purificarea aerului cu plasma

+ garantie extinsa de 10 ani pentru compresor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– kit-ul de instalare nu este inclus

Concluzii

In concluzie, LG Artcool Mirror Uvnano AC09BH este un aparat de aer conditionat din gama premium care are un design elegant si o eficienta energetica buna. Sistemul performant de filtrare, conectivitatea Wi-Fi si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat din portofoliul LG. 

Tags: