Aparat de aer conditionat Toshiba Shorai 10000 BTU review

Toshiba Shorai 10000 BTU
 • Consum
  (4.5)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.5

Sumar

Toshiba Shorai 10000 BTU este un aparat de aer conditionat modern si elegant cu un debit puternic de aer si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, functiile si optiunile moderne si telecomanda cu meniu intuitiv sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Toshiba.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania japoneza Toshiba este unul din cei mai importanti producatori de computere, componente, dispozitive si aparate electronice la nivel mondial. In Romania, Toshiba este recunoscuta in special pentru laptop-urile, hard disk-urile sau perifericele de calitate dar si pentru aparatele de aer conditionat cu performante foarte bune. Pe langa designul elegant, cele mai noi aparate de aer conditionat comercializate sub brandul Toshiba au specificatii tehnice foarte bune si utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de compania japoneza. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat de generatie noua care poate fi achizitionat de la cei mai importanti retaileri online.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Toshiba Shorai

Aparat de aer conditionat modern

Toshiba Shorai 10000 BTU este un aparat de aer conditionat cu o unitata interna de culoare alba, cu design minimalist si margini rotunjite. Aspectul elegant permite instalarea acestui aparat atat intr-un living cu amenajare moderna cat si intr-un dormitor spatios cu decor clasic. Acest model are o unitate interna cu dimensiuni de 79.8 x 23 x 29.3 cm si o capacitate generala de 10.000 BTU (8.530 BTU capacitate de racire) fiind potrivit pentru camerele si spatiile deschise cu dimensiuni medii spre mari, care se regasesc in majoritatea apartamentelor de bloc. 

Eficienta energetica A++

Toshiba Shorai 10000 BTU are un compresor rotativ cu fante de ventilatie motorizate care are un consum energetic incadrat in clasa de eficienta A++ pentru racire si A+++ pentru incalzire. Tehnologia inverter utilizata de acest compresor contribuie la reducerea consumului energetic si la mentinerea constanta a temperaturii setate. Unitatea interna are un debit de 564 m3/h care permite racirea rapida a temperaturii interioare chiar si atunci cand vremea este caniculara. Nivelul zgomotului unitatii interioare este de doar 38 dB astfel ca il veti putea folosi chiar si atunci cand va odihniti. Unitatea externa are in schimb un nivel al zgomotului de 46 dB, nefiind indicat sa o montati in apropierea ferestrelor de la dormitoare. 

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia IAQ care capteaza cele si cele mai mici particule de praf si alergeni, inhiband in acelasi timp capacitatea de reproducere a bacteriilor sau formarea mucegaiului. In plus, acest sistem de filtrare absoarbe si descompune fumul, amoniacul sau alte mirosuri neplacute, aerul interior ramanand astfel mult mai curat. Pe langa functiile de racire si incalzire aveti la dispozitie si o functie de ventilatie si una de dezumidificare a aerului. Telecomanda are un display digital si un meniu intuitiv care permite setarea facila a temperaturii sau activarea functiilor si optiunilor suplimentare.

โ‡’ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Toshiba Shorai

Functii si optiuni utile

Fiind un model de generatie noua, Shorai  dispune de mai multe functii moderne precum:

 • Smart Airflow care utilizeaza 6 profiluri de fluxuri de aer pentru racirea rapida a camerelor mari
 • Magic-Coil care reduce umezeaza si inhiba formarea mucegaiului pe convector
 • Comfort Sleep care va compensa temperatura pe timpul noptii
 • One Touch Preset prin care puteti salva setarile preferate

Puncte tari

+ design modern

+ consum redus de energie

+ 4 functii de climatizare

+ compresor inverter 

+ filtrare eficienta a prafului

+ functii si optiuni utile

+ telecomanda cu meniu simplu

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor si nu include montajul

Concluzii

In concluzie, Toshiba Shorai 10000 BTU este un aparat de aer conditionat modern si elegant cu un debit puternic de aer si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, functiile si optiunile moderne si telecomanda cu meniu intuitiv sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Toshiba.