Aspirator fara sac Bosch BGS5RCL review

? Bosch BGS5RCL
Aspirator fara sac Bosch BGS5RCL

Product Name: Bosch BGS5RCL

Product Description: Bosch BGS5RCL este un aspirator fara sac care are un motor cu putere de 700 W si un recipient de colectare cu volum de 3 litri.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante curatare
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.1

Sumar

Bosch BGS5RCL este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Reglarea electronica a puterii, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator produs de Bosch. 

Electrocasnicele produse de compania germana Bosch se bucura de o popularitate buna, chiar daca acestea sunt produse si in alte tari, inclusiv in Romania. Calitatea materialelor utilizate si tehnologiile moderne asigura o fiabilitate excelenta produselor comercializate sub brandul Bosch, care au o durata de utilizare medie mai mare de 10 ani. Unele electrocasnice Bosch beneficiaza si de o garantie extinsa pentru produs sau pentru anumite componente precum motor sau compresor. Un astfel de aparat care beneficiaza de o garantie extinsa pentru motor oferita de Bosch este si aspiratorul fara sac a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGS5RCL

Aspirator modern fara sac

Bosch BGS5RCL este un aspirator fara sac cu un design modern turcoaz-argintiu si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are 4 roti multidirectionale care permit manevrarea facila pe diferite tipuri de suprafete si un maner ergonomic in partea superioara pentru transportul la /de la spatiu de depozitare. Raza de operare de 11 metri permite aspirarea in diferite camere si dependinte fara schimbarea prizei de alimentare, iar pentru pauze aveti la dispozitie o pozitie de parcare. Acest aspirator are dimensiuni de 31 x 32 x 47 cm si o greutate de 6.4 Kg, respectiv 9.8 Kg cu toate accesoriile. 

Motor cu putere de 700 W

Bosch BGS5RCL are un motor cu o putere de 700 W care se poate regla electronic in functie de suprafata aspirata iar sistemul QuattroPower asigura un consum redus de energie. Eficienta energetica a aspiratorului este incadrata in clasa A, insa performantele de curatare nu sunt cele mai bune, cele pentru suprafetele dure fiind incadrate in clasa B, iar cele pentru covoarele mai groase in clasa C. Recipientul de colectare are un volum generos de 3 litri si se goleste usor, fara riscul de imprastiere a prafului si mizeriilor aspirate. Sistemul Silence Sound foloseste materiale izolatoare inovative, asigurand un nivel redus al zgomotului de doar 71 dB.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BGS5RCL

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru permanent cu membrana GORE CLEANSTREAM si un filtru lavabil HEPA care asigura captarea particulelor microscopice de praf si alergeni, acest aspirator fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Peria multifunctionala asigura curatarea rapida a gresiei, parchetului sau a covoarelor cu fir scurt iar cele 3 duze incluse in pachet se vor putea folosi pentru colturile incaperilor, tapiterie sau mobilier. Achizitionand acest aspirator in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 10 ani pentru motor. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor cu putere de 700 W

+ reglare electronica a puterii

+ sistem eficient de filtrare

+ nivel redus al zgomotuluui

+ accesorii utile

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– performantele de curatare nu sunt cele mai bune

Concluzii

In concluzie, Bosch BGS5RCL este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Reglarea electronica a puterii, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator produs de Bosch.