Aspirator cu sac Philips XD3112/09 pareri si review

๐Ÿฅ‡ Philips XD3112/09 - 800 W, 4.6 Kg, 9 metri, 79 db
Philips Seria 3000 XD3112/09

Product Name: Philips XD3112/09

Product Description: Philips XD3112/09 este un aspirator cu sac care are un motor cu putere de 900 W si un nivel al zgomotului de 79 dB. Aspiratorul are un sistem performant de filtrare si utilizeaza sac textili cu capacitate de colectare de 3 litri.

Brand: Philips

  • Performante curatare
    (4.5)
  • Filtrare
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Philips XD3112/09 este un aspirator cu sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrabilitatea ridicata, sacul cu capacitate mare de colectare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa.ย 

Pros

+ design compact

+ motor puternic

+ sistem performant de filtrare

+ perie TriActive

+ sac textili s-bag Classic Long Performance

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa unor accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele clasice, tip canistra, raman in continuare cele mai populare modele gratie raportului bun intre calitate si pret. Pentru curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor este nevoie de un motor puternic si de un sistem eficient de filtrare, care sa capteze si cele mai mici particule de praf. Chiar daca exista si roboti de aspirare sau aspiratoare verticale care pot curata temeinic toate tipurile de suprafete, acestea au preturi ridicate, adresandu-se familiilor cu venituri mari. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator tip canistra cu specificatii tehnice bune care este produs de Philips.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Philips Seria 3000 XD3112/09

Aspirator modern cu sac

Aspiratorul cu sac Philips XD3112/09 are un design mdoern negru-gri si o forma utilizata si de alte modele din portofoliul Philips. Rotile laterale mari si roata multidirectionala permit manevrarea facila a aspiratorului si depasirea diferitelor obstacole precum cabluri sau praguri. Aspiratorul are o raza de operare de 9 metri, permitand aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile acestui aspirator sunt de 28.2 x 40 x 25.1 cm iar greutatea este de 4.6 Kg, comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. 

Motor puternic

Philips XD3112/09 are un motor cu o putere de 900 W care se poate ajusta in 3 trepte in functie de tipul suprafetei aspirate (tapiterie, supafete dure sau covoare).  In plus, gratie tehnologiei AirFlow Max, fluxul de aer este puternic chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 79 dB, de aceea este indicat sa nu utilizati aspiratorul la ore nepotrivite. Acest model utilizeaza sac textili s-bag Classic Long Performance cu capacitate de colectare generoasa de 3 litri, care vor trebuie schimbati mai rar. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Philips Seria 3000 XD3112/09

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare Allergy H13, echivalent cu HEPA 13, asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele microscopice de praf si alergeni precum polen, par de animale sau acarieni. Eficienta sistemului de filtrare recomanda utilizarea acestui aspirator si de catre persoanele care sufera de alergii. Peria TriActive asigura atat curatarea in profunzime a covoarelor dar si aspirarea resturilor mari sau a prafului de-a lungul peretilor. Pe manerul aspiratorului este integrata o perie moale, ideala pentru curatarea mobilierului si a tapiteriei. In pachet mai este inclus doar un singur accesoriu pentru suprafetele inguste. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor puternic

+ sistem performant de filtrare

+ perie TriActive

+ sac textili s-bag Classic Long Performance

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unor accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Concluzii

In concluzie, Philips XD3112/09 este un aspirator cu sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrabilitatea ridicata, sacul cu capacitate mare de colectare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. 

Tags: