Aspirator cu sac Electrolux Pure D8 PD82-4MB review

🥇 Electrolux Pure D8 PD82-4MB

Product Name: Electrolux Pure D8 PD82-4MB

Brand: Electrolux

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante si filtrare
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Electrolux Pure D8 PD82-4MB este un aspirator cu sac generatie noua care are un motor puternic si foarte silentios. Cele 4 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si tehnologia SmartMode sunt alte avantaje ale acestui aspirator din portofoliul Electrolux. 

Aspiratoarele cu sac sunt cele mai silentioase tipuri de aspiratoare, nivelul zgomotului fiind mult mai scazut in comparatie cu aspiratoarele verticale sau cu cele clasice fara sac. In plus, cele mai performante aspiratoare cu sac au sisteme eficiente de filtrare si asigura captarea particulelor microscopice de praf si alergeni din aerul reemis. Unele modele dispun de o gama variata de accesorii care permit aspirarea tapiteriei, a mobilierului sau a spatiilor inguste sau greu accesibile. Un astfel de aspirator performant este si modelul produs de Electrolux a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Electrolux Pure D8 PD82-4MB

Aspirator din plastic reciclat

Electrolux Pure D8 PD82-4MB este un aspirator cu sac de generatie noua care are un design elegant, 55% din plasticul utilizat provenind din materiale reciclate. Aspiratorul are roti moi care protejeaza parchetul si o raza de operare mare de 12 metri asigurata de cablul de alimentare cu lungimea de 9 metri, de furtunul flexibil si de tubul telescopic din inox. Dimensiunile aspiratorului sunt de 24.6 x 30 x 44.2 cm iar greutatea este de 7.22 Kg, manerul cu pozitionare centrala asigurand transportarea facila la/de la spatiul de depozitare. 

Motor puternic si silentios

Electrolux Pure D8 PD82-4MB are un motor cu putere de 600 W care poate fi ajustata manual in 4 trepte in functia de suprafata aspirata. In plus, gratie tehnologiei SmartMode aspiratorul va putea regla automat puterea de aspirare, facilitand trecerea de la covoare la gresie sau parchet. Consumul energetic anual de 21.4 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind unul infim. Pe langa eficienta energetica buna, motorul este si foarte silentios, valoarea de 57 dB confirmand faptul ca acest model este unul din cele mai silentioase de pe piata. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Electrolux Pure D8 PD82-4MB

Filtru lavabil eficient

Sistemul de filtrare contine un filtru standard de motor si un filtru lavabil Hygiene 12 care capteaza atat particulele de praf si alergeni cat si mirosurile neplacute din casa. Aspiratorul utilizeaza saci s-Bag cu capacitate de colectare de 3.5 litri care asigura un flux puternic de aer chiar si atunci cand sunt aproape plini. Peria principala OneGo Power Clean asigura o curatare eficienta atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor gratie celor 2 pozitii disponibile, in pachet fiind incluse si o perie pentru parchet si una pentru tapiterie. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ eficienta energetica buna

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ tehnologie SmartMode

Puncte slabe

– greutate de peste 7 Kg

Concluzii

In concluzie, Electrolux Pure D8 PD82-4MB este un aspirator cu sac generatie noua care are un motor puternic si foarte silentios. Cele 4 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si tehnologia SmartMode sunt alte avantaje ale acestui aspirator din portofoliul Electrolux. 

Manual de utilizare Electrolux Pure D8 PD82-4MB