Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA review

Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA
  • Eficienta energetica
  • Performante
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA este un aspirator modern cu sac, cu performante excelente de curatare si un consum redus de energie. Peria motorizata, sistemul performant de filtrare si nivelul redus al zgomotului fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru proprietarii de animale de companie.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Curatenie de Primavara de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca detineti un caine sau o pisica care are acces in spatiile interioare atunci cu siguranta aveti probleme in a curata firele de par de pe covoare si tapiterie. Exista insa aspiratoare puternice cu accesorii speciale care asigura curatarea rapida si eficienta a firelor de par de pe covoare, mochete, canapele, fotolii si scaune. In plus, aceste aspiratoare au sisteme performante de filtrare care capteaza praful, alergenii si bacteriile care pot crea diferite probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator care este produs de compania germana Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare pentru parul animalelor

Aspirator cu sac Rowenta RO7386EA

Aspirator performant cu sac

Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA este un aspirator cu sac de generatie noua care are un design modern de culoare gri-turcoaz. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportul facil si 4 roti multidirectionale care asigura depasirea rapida a pragurilor sau a altor obstacole. Tubul telescopic si cablul de alimentare asigura o raza de operare mare de 11 metri, astfel ca veti fi nevoiti sa schimbati prizele de alimentare mai rar. Aspiratorul are dimensiuni de 26.83 x 27.34 x 49.55 cm si o greutate de 8.1 Kg.

Eficienta energetica A+

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA are un motor cu o putere de 450 W care poate fi setata in 3 trepte in functie de suprafata aspirata. Consumul energetic de 22 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, acest model fiind unul din cele mai economice de pe piata. In plus, performantele de aspirare a suprafetelor dure si a covoarelor sunt incadrate in cea mai eficienta clasa: A. Asa cum rezulta si din denumire, acest model face parte din game Silence Force, nivelul zgomotului de 69 dB fiind unul foarte scazut.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA

Perie motorizata si alte accesorii utile

Sistemul de filtrare este pe 3 niveluri, asigurand captarea celor mai mici particule de praf, bacterii si alergeni din aerul reemis. In plus, sacul Hygiene+ cu capacitate mare de colectare de 4.5 litri asiguran o filtrare eficienta, prevenind acumularea de praf. Peria principala poate fi utilizata atat pe suprafetele dure cat si pe covoare, insa in pachet mai aveti incluse o perie Sofcare pentru parchet, o perie mini Turbo care colecteaza rapid parul animalelor, un accesoriu multifunctional si unul pentru spatii inguste. 

Puncte tari

+ design modern

+ putere ajustabila in 3 trepte

+ clasa A+ de eficienta energetica

+ performanta excelente de curatare

+ filtrare eficienta a prafului

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7386EA este un aspirator modern cu sac, cu performante excelente de curatare si un consum redus de energie. Peria motorizata, sistemul performant de filtrare si nivelul redus al zgomotului fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru proprietarii de animale de companie.