Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA review

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA
Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA

Product Name: Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA

Product Description: Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA este un aspirator fara sac cu putere de 550 W, nivel al zgomotului de 72 dB si recipient de colectare cu volum de 2.5 litri.

Brand: Rowenta

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Aspirare si filtrare
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.8

Sumar

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA este un aspirator performant fara sac cu o eficienta energetica excelenta si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemul eficient de filtrare, gama variata de accesorii si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice familie. 

Producatorul german Rowenta are una din cele mai variate game de aspiratoare fara sac. Majoritatea acestor aspiratoare au o eficienta energetica buna, cele mai noi modele fiind incadrate chiar in clasele A++ sau A+. Pe langa consumul redus de energie, aceste aspiratoare sunt eficiente atat in curatarea suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor cu diferite grosimi. In plus, sistemele ciclonice de filtrare capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. Un astfel de aspirator performant fara sac este si modelul a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA

Aspirator multi-suprafete fara sac

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA este un aspirator cu design modern negru-turcoaz si insertii argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportul facil si doua roti laterale mari si una multidirectionala care asigura depasirea diferitelor obstacole reprezentate de praguri, cabluri sau covoare. Raza mare de operare de 8.8 metri asigurata de tubul telescopic si cablul de alimentare permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Recipientul de colectare are un volum de 2.5 litri si se goleste usor fara sa necesite atingerea prafului si a mizeriilor aspirate. Acest model are dimensiuni de 57 x 38 x 33 cm si o greutate destul de mare de 6.68 Kg.

Performante 4A+AAA

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA are un motor cu putere de 550 W care permite curatarea eficienta atat a covoarelor si mochetelor cat si a gresiei si parchetului. Consumul energetic anual este incadrat in clasa A+ iar performantele de curatare a covoarelor si suprafetelor dure in cea mai buna clasa A. In aceeasi clasa A este incadrata si eficienta sistemului de filtrare, filtrul lavabil de inalta eficienta si cel de motor asigurand captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, aerul reemis fiind mult mai curat. Nivelul zgomotului are o valoare de 72 dB, mai redusa in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA

Gama variata de accesorii

Peria principala Power Air este eficienta atat pe parchet si gresie cat si pentru suprafetele dure, pe timpul pauzei putand fi parcata in suportul din partea din spate a aspiratorului. Pentru protejarea parchetului aveti o perie Parquet Softcare cu peri moi iar pentru strangerea firelor de par de animale exista o perie mini turbo. In pachet exista si doua duze pentru tapiterie si spatiile inguste, iar pe manerul aspiratorului este incorporata o perie rotunda Easy Brush care se poate utiliza pentru aspirarea mobilierului sau a pervazurilor. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A+

+ clasa A curatare covoare si suprafete dure

+ clasa A la eficienta filtrarii aerului

+ gama variata de accesorii

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe 

– este destul de greu

Concluzie

In concluzie, Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA este un aspirator performant fara sac cu o eficienta energetica excelenta si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemul eficient de filtrare, gama variata de accesorii si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice familie. 

Manual de utilizare Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA