Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt ZVC 762 ZK review

  • Eficienta
    (5)
  • Design
    (4.7)
  • Pret
    (5)
4.9

Sumar

Zelmer  Aquawelt ZVC 762 ZK este un aspirator foarte bun, care poate sa fie folosit atat pentru aspirarea umeda si uscata cat si pentru spalare. Chiar daca este mai greu si scoate acelasi zgomot precum unul obisnuit, eficienta lui este mai mare datorita filtrului Hepa si a tehnologiilor de filtrare prin apa.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% card cadou la produsele din campania
Black Friday de Iarna de la Flanco
Click aici pentru oferta

Daca vrei sa iti curati casa intr-un mod mai eficient si aspiratoarele clasice nu mai sunt de ajuns, atunci cea mai simpla solutie este sa cumperi un aspirator cu spalare si filtrare in apa. Acestea sunt mai moderne si mai eficiente, curata mai bine si sunt mult mai indicate pentru cei care sufera de alergii. Unul dintre ele este Zelmer  Aquawelt ZVC 762 ZK , un model de pret mediu care isi face treaba suficient de bine pentru a fi luat in vedere, dar care vine si cu unul sau doua dezavantaje, din fericire mai mici decat avantajele.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Zelmer-Aquawelt-ZVC-762-ZK

Cel mai mare dezavantaj al unui astfel de aspirator este greutatea sa, una mai mare decat a unui aparat obisnuit. Acesta cantareste 8.5 kilograme, nu exagerat de mult, dar este un pic mai greu de manevrat, fara insa a deveni imposibil de utilizat. In plus, are niste roti suficient de mobile, un cablu lung si tub telescopic, asa ca nu trebuie sa il transporti in fiecare camera prin ridicare (mai rau este atunci cand schimbi etajele). Cele mai mari avantaje sunt cele patru functii de aspirare: aspirare uscata, colectare lichide, spalare, EcoPower.

Aquawelt-ZVC-762-ZK

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Atunci cand cumperi un aspirator, pe primul loc ar trebuie sa fie modul in care acesta curata suprafetele. Iar Zelmer  Aquawelt ZVC 762 ZK o face intr-un mod cum nu se poate mai bun. Aspiratorul isi termina treaba rapid si poate sa ajunga in locuri inguste, datorita accesoriului pentru spatii inguste. Acesta poate sa aspire si lichidele (avand o perie speciala pentru asta), dar cu el poti sa curati si covoare, atat prin simpla aspirare, cat si prin spalare (din nou, printr-un alt accesoriu special).

Filtrul de apa este insa special pentru ca inlocuieste punga sau rezervorul pentru praf. Acesta beneficiaza de cateva tehnologii speciale prin care strange tot praful si il elimina prin apa, fara ca particulele sa se intoarca intr-o anumita proportie in camera. Astfel, aspiratorul este mai sigur pentru persoanele care sufera de alergii, acestea nemaiintrand in contact cu particulele de praf si cu alergenii dupa aspirare. In plus, modelul beneficiaza si de un filtru Hepa tot pentru a scapa mai usor de praf. Curatarea este, de asemenea, una usoara, fiind nevoie doar de aruncarea apei din rezervor si inlocuirea ei cu una curata.

In concluzie, Zelmer  Aquawelt ZVC 762 ZK este un aspirator foarte bun, care poate sa fie folosit atat pentru aspirarea umeda si uscata cat si pentru spalare. Chiar daca este mai greu (ceea ce pune probleme daca ai o casa cu etaj sau il cumperi pentru niste birouri sau institutii) si scoate acelasi zgomot precum unul obisnuit, eficienta lui este mai mare datorita filtrului Hepa si a tehnologiilor de filtrare prin apa. Accesoriile sunt si ele foarte utile, permitand chiar si spalarea de covoare, iar pretul pentru toate acestea nu este cu mult mai mare decat ce se poate intalni la un aspirator normal, cu sac.