Aspirator fara sac Bosch BGS5335 review

Bosch BGS5335
Bosch BGS5335

Product Name: Bosch BGS5335

Brand: Bosch

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Sumar

Acest model de aspirator fara sac Bosch BGS5335 poate sa indeparteze parul de animale indiferent de tipul pardoselii sau tapiteriei foarte usor, repede si eficient. In plus, acesta are un sistem special de filtrare, care poate sa produca evacuarea de aer curat si pur.

In momentele in care trebuie sa faci curatenie, insa nu dispui de foarte mult timp liber, solutia cea mai buna este sa folosesti un aspirator pentru toata treaba. O tehnologie foarte populara pentru igienizarea spatiilor este metoda ciclonica de filtrare, care face curatenia sa fie eficienta, fara sa se inregistreze emisii de praf post – aspirare, lucru care face aspiratoarele fara sac sa fie foarte cautate de catre persoanele care trebuie sa faca treaba in casa. In plus, nici nu va mai trebui sa schimbi cu fiecare aspirare sacul, scapand de neplacerea creata in urma golirii dese ori de cheltuielile adiacente.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-bosch-bgs5335

Un model de calitate este si acest aspirator fara sac Bosch BGS5335. Acesta are o capacitate de colectare de trei litri pentru o raza de operare de 11 metri. Avand o raza de operare de 11 metri, modelul de aspirator fara sac Bosch BGS5335 are un grad foarte mare de flexibilitate, aspirarea devenind mult mai confortabila multumita lungimii cablului, schimbarile de la o priza la alta fiind de domeniul trecutului. Puterea pe care o consuma este de 800 W, alimentarea facandu-se la retea, modelul dispunand si de un variator de putere. Nivelul de zgomot e de 74 de decibeli. Produsul acesta are un derulator automat de cablu. Suprafetele pe care se poate lucra cu acest produs sunt variate si includ covoarele si podelele dure.

bosch-bgs5335

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspirarea produsa de acest aspirator fara sac Bosch BGS5335 este uscata. Tipul de tub este telescopic. Referitor la eficienta energetica, acest aspirator fara sac Bosch BGS5335 face parte din clasa C, aceasta fiind clasa din care apartine si pentru performanta inregistrata pentru curatarea covoarelor. Aparatul exceleaza cu adevarat atunci cand vine vorba de performanta pentru curatarea suprafetelor dure, aici produsul facand parte din clasa A. La fel de bine se descurca si atunci cand vine vorba de emisiile de praf, aparatul fiind incadrat in clasa A si pentru acestea.

consum-bosch-bgs5335

Modelul de aspirator fara sac Bosch BGS5335 are culoarea rosie, facandu-l sa fie mai interesant, fata de alte aparate electrocasnice din aceeasi gama, care au culori si nuante mai simple. Greutatea aparatului este de 6,7 kilograme, fiind destul de usor de transportat dintr-o camera in alta.

Filtrul de evacuare folosit pentru acest aspirator fara sac Bosch BGS5335 este de tip Hepa, iar tehnologia care se remarca este Sensor Bagless. Ca accesorii, modelul dispune de accesorii pentru indepartarea blanii de animale, duza pentru spatii inguste, duza pentru tapiterie, tub telescopic, perie pentru parchet, dar si o perie pentru pardoseli.

Acest model de aspirator fara sac Bosch BGS5335 poate sa indeparteze parul de animale indiferent de tipul pardoselii sau tapiteriei foarte usor, repede si eficient. In plus, acesta are un sistem special de filtrare, care poate sa produca evacuarea de aer curat si pur. Avand un control electronic pentru performante, acest aspirator fara sac Bosch BGS5335 se poate regla usor folosind comanda rotativa. Alege acest aspirator fara sac Bosch BGS5335 pentru casa ta chiar acum.