Aspirator fara sac Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG review

Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG
  • Consum
  • Performante curatare
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG este un aspirator modern fara sac cu performante foarte bune de curatare a tuturor tipurilor de suprafete. Sistemul performant de filtrare, puterea variabila si manevrarea facila sunt alte avantaje ale acestui aspirator multisuprafete din portofoliul Electrolux. 

» Nu ratati reducerile de pana la 40% din cadrul campaniei Luna curateniei de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele multisuprafete sunt acele aspiratoare care au performante excelente de curatare atat pe suprafete dure cat si pe covoare sau mochete. Aceste aspiratoare au, de obicei, motoare puternice si sisteme eficiente de filtrare care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Aspiratoarele multisuprafete pot fi cu sau fara sac, fiecare dintre aceste tipuri avand atat avantaje cat si dezavantaje. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator multisuprafete care este produs de Electrolux.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG

Aspirator multisuprafete fara sac

Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG este un aspirator fara sac cu design modern gri-negru si un recipient de colectare din plastic transparent. Aspiratorul are o raza de operare mare de 12 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare iar cele 3 roti asigura o manevrabilitate buna pe diferite tipuri de suprafete. Acest model are dimensiuni de 30.8 x 29.6 x 43.7 cm si o greutate destul de mare de 7.36 Kg.

Performante excelente de curatare

Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG are un motor cu o putere maxima de 700 W si minima de 600 W care va putea fi modificata in functie de tipul suprafetei aspirate. Consumul energetic anual de 24.3 kWh este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A insa costul de utilizare nu este cu mult mai mare fata de modelele incadrate in clasele A+ sau A++. Performantele de curatare a suprafetelor dure precum gresie sau parchet dar si a covoarelor si mochetelor cu diferite grosimi sunt incadrate in cea mai buna clasa, A. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 72 dB care este comparabila cu a altor aspiratoare cu specificatii similare.

» Profitati de reducerile de pana la 50% la produsele din cadrul campaniei Beauty Week de la eMag Click aici pentru oferta

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG

Sistem de filtrare in 7 etape

Sistemul de filtrare in 7 etape contine un filtru de motor 3D multilayer fine dust si unul de evacuare PureAdvantage D11 lavabil care capteaza si particulele microscopice de praf si alergeni, aerul din casa ramanand mult mai curat. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.6 litri si se goleste usor fara a fi necesar sa intrati in contact cu praful sau alte mizerii colectate. Peria principala permite curatarea rapida atat a covoarelor si mochetelor cat si a parchetului sau a gresiei insa din pacate in pachet nu sunt incluse si alte accesorii pentru spatiile inguste, pentru mobilier sau pentru tapiterie.

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate buna

+ motor cu putere variabila

+ performante foarte bune de curatare

+ sistem performant de filtrare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ recipient de colectare cu golire facila

Puncte slabe

– lispsa unor accesorii pentru tapiterie sau spatii inguste

Concluzii

In concluzie, Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG este un aspirator modern fara sac cu performante foarte bune de curatare a tuturor tipurilor de suprafete. Sistemul performant de filtrare, puterea variabila si manevrarea facila sunt alte avantaje ale acestui aspirator multisuprafete din portofoliul Electrolux. 

Manual Electrolux Pure C9 4A PC91-4MG