Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113 review

Bosch Unlimited BCS61113
Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113

Product Name: Bosch Unlimited BCS61113

Product Description: Bosch Unlimited BCS61113 este un aspirator vertical 2 in 1 care are o autonomie de 30 de minute, un sistem eficient de filtrare si o greutate de 2.3 Kg.

Brand: Bosch

  • Putere
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Bosch Unlimited BCS61113 este un aspirator vertical multifunctional cu dimensiuni compacte si putere buna de aspirare. Peria motorizata, modul turbo si bateria detasabila sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch. 

Aspiratoarele verticale sunt aparate versatile care permit curatarea rapida a suprafetelor dure, a covoarelor si a spatiilor greu accesibile cu minim de efort. Chiar daca nu pot inlocui aspiratoarele clasice care au motoare mult mai puternice, aspiratoarele verticale sunt usor de manevrat si au o greutate mai redusa, astfel ca veti putea sa aspirati rapid praful, parul animalelor sau scamele de pe covoare parchet si mobilier. Un astfel de aspirator este si modelul produs de Bosch a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113

Aspirator vertical compact

Bosch Unlimited BCS61113 este un aspirator vertical multifunctional produs in Germania care are un design alb-negru si un recipient de colectare transparent. Prin scoaterea tubului metalic acest model devine un aspirator de mana care poate fi folosit pentru aspirarea prafului si scamelor de pe tapiterie si mobilier. Aspiratorul are dimensiuni de 26.5 x 20 x 122 cm si o greutate de 2.3 Kg, astfel ca va putea fi manevrat usor si va necesita un spatiu redus pentru depozitare. 

Acumulator detasabil

Bosch Unlimited BCS61113 dispune de un motor digital fara perii care are un mod turbo prin care se creste simtitor puterea de aspirare. Aspiratorul are un acumulator Li-Ion de 18 V care poate fi utilizat si la alte scule electrice si de gradinarit produse de Bosch. Autonomia aspiratorului este de cel mult 30 de minute, suficienta pentru curatarea eficienta a unui apartament de 2 camere. Totusi, prin utilizarea periei electrice autonomia scade la 25 de minute, iar prin adaugarea modului turbo, autonomia scade la doar 8 minute. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch Unlimited BCS61113

Perie turbo

Sistemul de filtrare contine un filtru cartus Pure Air cu membrana si un filtru igienic care asigura filtrarea eficienta a particulelor de praf si alergeni. Recipientul de colectare se goleste usor fara ca mizeriile aspirate sa se imprastie. Peria motorizata este eficienta atat pentru curatarea gresiei si a parchetului cat si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. In pachet veti mai gasi inclus un accesoriu pentru tapiterie si unul pentru spatiile greu accesibile. 

Puncte tari

+ design compact

+ greutate redusa

+ motor fara perii

+ mod turbo

+ perie motorizata

+ aspirator de mana incorporat

Puncte slabe

– pretul este mare

– autonomie scazuta cu peria motorizata si modul turbo

Concluzii

Concluzionand, Bosch Unlimited BCS61113 este un aspirator vertical multifunctional cu dimensiuni compacte si putere buna de aspirare. Peria motorizata, modul turbo si bateria detasabila sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch Unlimited BCS61113

Tags: