Aspirator fara sac Philips XB9185/09 pareri si review

? Philips XB9185/09 - 899 W, 8.61 Kg, 77 dB, 2.2 litri, 11 metri
Philips Seria 9000 XB9185/09

Product Name: Philips XB9185/09

Product Description: Philips XB9185/09 este un aspirator fara sac care are un motor cu putere de 899 W si o greutate de 8.61 Kg. Aspiratorul utilizeaza mai multe tehnologii moderne si dispune de o gama variata de accesorii.

Brand: Philips

  • Performante de curatare
    (4.8)
  • Tehnologii si accesorii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Philips XB9185/09 este un aspirator performant fara sac care are un motor puternic si o gama variata de accesorii. Sistemul eficient de filtrare, cele 5 trepte de putere si tehnologiile moderne fac din acest aspirator produs de Philips o alegere excelenta pentru orice casa. 

 

Pros

+ design modern

+ motor puternic

+ panou de control pe maner

+ tehnologii de ultima generatie

+ sistem perfromant de filtrare

+ perie cu iluminare

+ gama variata de accesorii

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– greutatea aspiratorului este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele moderne permit curatarea facila a suprafetelor dure precum gresie si parchet dar si a covoarelor si mochetelor cu diferite grosimi. Cele mai performante modele dispun de sisteme performante de filtrare care capteaza particulele de praf, microbi si alti alergeni din aerul reemis. In plus, o gama variata de accesorii asigura si curatarea eficienta a spatiilor greu accesibile dar si a mobilierului sau a tapiteriei. Un astfel de aspirator performant de generatie noua este si modelul produs de Philips a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Philips Seria 9000 XB9185/09

Aspirator performant fara sac

Aspiratorul fara sac Philips Seria 9000 XB9185/09 are o carcasa din plastic negru-turcoaz, recipient de colectare transparent si o forma utilizata si de alte modele din portofoliul Philips. Acest model are o raza mare de operare de 11 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Rotile laterale mari din cauciuc si roata multifunctionala protejeaza parchetul si asigura depasirea facila a diferitelor obstacole reprezentate de cabluri sau praguri. Mai mult, manerul ergonomic faciliteaza manevrarea usoara a aspiratorului pe toate tipurile de suprafete. Dimensiunile aspiratorului sunt de 40 x 60 x 35 cm iar greutatea fara accesorii este una destul de mare (8.61 Kg). 

Motor puternic

Philips XB9185/09 are un motor cu putere de 899 W care poate fi setata facil prin panoul de control situat pe manerul aspiratorului. Nivelul zgomotului poate atinge 77 dB in functie de treapta de putere, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. Recipientul de colectare are o capacitate de 2.2 litri si se goleste usor, praful si impuritatile aspirate alunecand usor gratie tehnologiei NanoClean. O alta optiune moderna este pornirea automata atunci cand este utilizat si oprirea atunci cand faceti o pauza.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Philips Seria 9000 XB9185/09

Sistem de filtrare Allergy H13

Sistemul de filtrare Allergy H13 este echivalent cu HEPA 13 si capteaza pana la 99.9% dintre particulele microscopice de praf si alergeni precum polen, acarieni sau firele de par ale animalelor. Senzorul Power Max cu care este dotat aspiratorul va instiinteaza cand trebuie sa curatati filtrul pentru a asigura functionarea la perfomante maxime a aspiratorului. Peria principala TriActive Ultra Led asigura curatarea rapida a parchetului gresiei si a covoarelor, sistemul de iluminare favorizand aspirarea in zonele mai intunecoase. Peria integrata pe maner este intotdeauna la indemana pentru curatarea mobilierului sau a tapiteriei, insa in pachet mai sunt incluse si alte accesorii (accesoriu pentru spatii inguste, o perie mica si una speciala).

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ panou de control pe maner

+ tehnologii de ultima generatie

+ sistem perfromant de filtrare

+ perie cu iluminare

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– greutatea aspiratorului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Philips XB9185/09 este un aspirator performant fara sac care are un motor puternic si o gama variata de accesorii. Sistemul eficient de filtrare, cele 5 trepte de putere si tehnologiile moderne fac din acest aspirator produs de Philips o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual de utilizare Philips XB9185/09

Manual Aspirator Fara Sac P… by Perfectreview