Rowenta Compact Power RO3785EA, Aspirator fara sac, 600 W, 75 dB, 1.5 litri – Pareri si Review

Rowenta Compact Power RO3785EA - 600 W, 75 dB, 1.5 litri, 5.61 Kg
Aspirator fara sac Rowenta RO3785EA

Product Name: Rowenta Compact Power RO3785EA

Product Description: Rowenta Compact Power RO3785EA este un aspirator fara sac cu o greutate de 5.61 Kg si cu un recipient de colectare cu volum de 1.5 litri. Aspiratorul are o putere de 600 W si o gama variata de accesorii pentru diferite tipuri de suprafete.

Brand: Rowenta

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere
  (4.6)
 • Filtrare
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta Compact Power RO3785EA este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Gama variata de accesorii, golirea facila a recipientului de colectare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta. 

Pros

+ manevrabilitate excelenta

+ motor EffiTech cu putere de 600 W

+ sistem performant de filtrare

+ gama variata de accesorii

+ raport foarte bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Pretul aspiratoarelor fara sac a scazut mult in ultimii ani, fiind acum la nivelul aspiratoarelor cu sac. Aspiratoarele fara sac de generatie noua au motoare puternice, economice si mai silentioase in comparatie cu cele mai vechi. In plus, sistemele performante de filtrare asigura captarea eficienta a particulelor de praf si alergeni din aerul reemis. Nu in ultimul rand, accesoriile variate permit curatarea rapida a tapiteriei, mobilei sau a spatiilor inguste sau greu accesibile. Rowenta Compact Power RO3785EA este un astfel de aspirator fara sac iar in cele ce urmeaza veti gasi o scurta prezentare a acestuia. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta RO3785EA

Rowenta Compact Power RO3785EA – aspirator fara sac 

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power RO3785EA are carcasa de culoare neagra cu insertii argintii. Forma aspiratorului o regasim si la alte modele ale producatorului german precum ROWENTA Compact Power XXL RO4855EA, ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA, ROWENTA Compact Power XXL RO4886EA sau Rowenta RO4881EA. Aspiratorul dispune de un maner larg in partea superioara si de doua roti laterale mari care asigura depasirea facila a obstacolelor. Cablul de alimentare si tubul telescopic asigura o raza de operare de 8.8 metri, suficient de mare pentru aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Asa cum reiese si din denumire, aspiratorul are dimensiuni compacte (29 x 49 x 33.5 cm) si o greutate de 5.61 Kg fara accesorii. 

Motor puternic si economic

Rowenta Compact Power RO3785EA are un motor EffiTech cu o putere de 600 W care nu poate fi insa ajustata in functie de suprafata aspirata. Recipientul de colectare are un volum de 1.5 litri are un sistem de golire facila Clean Express in doar 4 pasi, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. Nivelul zgomotului are o valoare de 75 dB, comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Compact Power RO3785EA

Gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare in 2 niveluri asigura captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, acest model fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Peria principala asigura curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor subtiri. In pachet mai sunt incluse o perie pentru parchet cu peri moi, o perie Mini Turbo pentru covoare, un accesoriu pentru spatiile inguste si unul pentru tapiterie. Mai mult, pe manerul aspiratorului este incorporata o perie care permite curatarea facila a mobilierului sau a pervazurilor. 

Puncte tari

+ manevrabilitate excelenta

+ motor EffiTech cu putere de 600 W

+ sistem performant de filtrare

+ gama variata de accesorii

+ raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Rowenta Compact Power RO3785EA este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Gama variata de accesorii, golirea facila a recipientului de colectare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta.