Aspirator fara sac ROWENTA RO2981EA pareri si review

? ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA - 750 W, 5.69 Kg, 7.6 metri, 77 dB
Aspirator fara sac ROWENTA RO2981EA

Product Name: ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA

Product Description: ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA este un aspirator fara sac cu dimensiuni compacte si putere de 750 W. Aspiratorul are un sistem de filtrare in 3 niveluri, o raza de operare de 7.6 metri si un nivel al zgomotului de 77 dB.

Brand: Rowenta

  • Putere de aspirare
    (4.6)
  • Performante
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA este un aspirator fara sac cu dimensiuni compacte si motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, gama variata de accesorii si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta. 

Pros

+ design compact

+ motor puternic

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem performant de filtrare 

+ gama variata de accesorii

+ raport excelent intre calitate si pret

Cons

– lipsa periei incorporate pe maner

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Timpul alocat curatarii caselor a scazut in ultimii ani gratie imbunatatirii performantelor aspiratoarelor clasice, cat si a celor verticale sau a robotilor de aspirare. In functie de buget, puteti opta pentru un aspirator robot care depaseste 2000 de lei sau pentru unul tip canistra, cu sau fara sac, care se poate achizitiona la un pret mai mic de 500 de lei. Cele mai importante specificatii ale unui aspirator clasic de care trebuie sa tineti cont sunt puterea motorului, eficienta sistemului de filtrare sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac produs de compania germana Rowenta care ofera un raport bun intre calitate si pret. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac ROWENTA RO2981EA

Aspirator compact fara sac

Aspiratorul fara sac ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA are un design modern albastru-bleu si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner larg in partea din fata care permite transportul facil si 3 roti multidirectionale care asigura depasirea rapida a diferitelor obstacole din casa. Raza de operare de 7.55 metri permite aspirarea in incaperi diferite fara schimbarea prizei de alimentare iar recipientul de colectare se goleste usor fara sa necesita atingerea prafului si impuritatilor aspirate. Acest model are dimensiuni de 42 x 28 x 34 cm si o greutate de 5.69 Kg, putand sa fie manevrat destul de usor pe toate tipurile de suprafete. 

Motor puternic 

ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA are un motor cu putere de 750 W care permite dezvoltarea unui debit de aer de 24 dm3/s, praful, firmiturile, scamele si firele de par fiind aspirate foarte usor. Nivelul zgomotului de 77 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu cel al altor aspiratoare fara sac cu putere similara. Asa cum reiese si din denumire, aspiratorul utilizeaza tehnologia ciclonica care separa eficient praful de aer, protejand motorul si asigurand functionarea corecta la fiecare utilizare.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA RO2981EA

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare in 3 niveluri (ciclon, spuma si filtru de inalta eficienta) asigura captarea si a celor mai mici particule de praf si alergeni, aerul reemis fiind astfel mult mai curat. Peria principala Effitech permite curatarea in profunzime a covoarelor groase sau cu fir lung, in pachet fiind incluse si o perie cu peri moi pentru parchet, o perie mini turbo pentru colectarea firelor de par, o duza pentru tapiterie si o duza flexibila pentru spatiile inguste sau greu accesibile. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor puternic

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem performant de filtrare 

+ gama variata de accesorii

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa periei incorporate pe maner

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA este un aspirator fara sac cu dimensiuni compacte si motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, gama variata de accesorii si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta. 

Manual de utilizare ROWENTA Swift Powet Cyclonic RO2981EA