Aspirator fara sac ROWENTA RO4873EA review

Rowenta RO4873EA

Product Name: Rowenta RO4873EA

Brand: Rweonta

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante si filtrare
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Rowenta RO4873EA este un aspirator modern fara sac cu putere buna de aspirare si gama variata de accesorii. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu volum generos si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator comercializat sub brandul Rowenta. 

Aspiratoarele clasice fara sac sunt printre cele mai populare tipuri de aspiratoare datorita motoarelor puternice si a performantelor excelente de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor. Cele mai apreciate modele dispun de sisteme de filtrare eficiente si de o gama variata de accesorii care permit atat curatarea tapiteriei si a mobilierului cat si a spatiilor inguste sau greu accesibile. Un astfel de aspirator fara sac cu specificatii tehnice bune este si modelul produs de Rowenta a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta RO4873EA

Aspirator fara sac de generatie noua

Rowenta RO4873EA este un aspirator fara sac cu o forma specifica producatorului german si un design elegant visiniu cu insertii argintii. Aspiratorul are o raza de operare mare de 8.8 metri care permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Cele 3 roti din plastic asigura manevrarea facila a aspiratorului si depasirea diferitelor obstacole din casa. Acest aspirator are dimensiuni de 27.6 x 40.9 x 29.1 cm si o greutate de 5.72 Kg, putand sa fie transportat usor gratie manerului ergonomic din partea superioara. 

Flux puternic de aer

Rowenta RO4873EA are un motor Effitech cu putere de 550 W care dezvolta un flux de aer de 24.2 l/h cu ajutorul caruia veti putea sa aspirati praful, firmiturile sau scamele de pe parchet, gresie sau covoare mai subtiri. Nivelul zgomotului de functionare este de 75 dB, o valoare destul de mare care ar putea sa deranjeze celelalte persoane din casa. Recipientul de colectare transparent are o capacitate de 2.5 litri si se goleste usor gratie sistemului Clean Express, fara sa trebuiasca sa atingeti impuritatile aspirate. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RO4873EA

Gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare in 3 etape asigura captarea particulelor microscopice de praf si alergeni, aerul din casa ramanand mult mai curat. Peria principala asigura aspirarea rapida atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor, pentru protejarea parchetului putand sa utilizati peria cu peri moi inclusa in pachet. Alte accesorii utile sunt peria mini motorizata care esteutila pentru curatarea parului de caine sau pisica si 2 duze pentru tapiterie sau spatii inguste. In plus, pe manerul aspiratorului exista o perie retractabila care se poate utiliza pentru mobilier. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 550 W

+ sistem eficient de filtrare

+ gama variata de accesorii

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO4873EA este un aspirator modern fara sac cu putere buna de aspirare si gama variata de accesorii. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu volum generos si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator comercializat sub brandul Rowenta. 

Tags: