Aspirator fara sac Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA review

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA
Aspirator fara sac Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA

Product Name: Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA

Product Description: Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA este un aspirator fara sac cu putere de 750 W si nivel al zgomotului de 77 dB.

Brand: Rowenta

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Putere si manevrabilitate
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA este un aspirator fara sac cu dimensiuni compacte si un motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, manevrarea facila si raportul corect intre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere buna pentru familiile care locuiesc in apartamente mai mici. 

Aspiratoarele compacte au mai multe avantaje precum manevrarea facila pe diferite tipuri de suprafete, greutatea mai redusa si necesitatea unui spatiu mai redus pentru depozitare. Cele mai importante dezavantaje ale aspiratoarelor cu dimensiuni mici sunt recipientele de colectare cu o capacitate mai redusa si motoarele cu o putere mai mica in comparatie cu aspiratoarele mai voluminoase. Pe piata exista disponibile atat aspiratoare compacte cu sac cat si fara sac, cele din urma avand preturi mai mari dar costuri mai mici de utilizare. Un astfel de aspirator compact fara sac este si modelul a carui prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA

Aspirator compact fara sac

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA este un aspirator fara sac cu design turcoaz si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner ergonomic si o greutate de doar 4.87 Kg astfel ca va putea fi transportat usor dintr-o camera in alta. Raza de operare de 7.5 metri permite aspirarea pe pe holuri si balcoane in care nu exista prize de alimentare iar cele 3 roti multidirectionale asigura deplasarea facila chiar si pe covoare mai groase. Aspiratorul are dimensiuni de 37 x 25.5 x 30.4 cm ceea ce inseamna ca se va putea depozita si intr-un dulap mai mic de pe hol.

Putere buna de absorbtie

Rowenta RO2932EA are un motor EffiTech cu putere de 750 W care va permite aspirarea eficienta a prafului si alergenilor de pe suprafetele dure sau de pe covoare si mochete. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.2 litri si se goleste usor, fara riscul de a imprastia praful si mizeriile aspirate. Nivelul zgomotului de 77 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu al altor modele fara sac cu specificatii similare.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA

Filtrare eficienta

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA care capteaza pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni care pot crea probleme de sanate persoanelor sensibile sau copiilor. Peria principala are 2 pozitii care permit aspirarea eficienta atat pe suprafetele dure precum parchet si gresie cat si de pe covoarele cu fir scurt. Pentru parchetul cu finisaje lucioase veti gasi in pachet un cap aspirare cu peri moi iar pentru spatiile inguste si tapiterie o duza de mici dimensiuni.

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 750 W

+ sistem eficient de filtrare

+ perii multisuprafete si de parchet

+ greutate redusa

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

Concluzionand, Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA este un aspirator fara sac cu dimensiuni compacte si un motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, manevrarea facila si raportul corect intre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere buna pentru familiile care locuiesc in apartamente mai mici.

Manual de utilizare Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA