Bosch BGS5FMLY2, Aspirator fara sac, 700 W, 3 litri, HEPA – Pareri si Review

🥇 Bosch BGS5FMLY2 - 700 W, 3 litri, 8,66 Kg, filtru HEPA
Aspirator fara sac Bosch BGS5FMLY2

Product Name: Bosch BGS5FMLY2

Product Description: Bosch BGS5FMLY2 este un aspirator fara sac cu o greutate de 8.66 Kg si o raza de operare de 11 metri. Aspiratorul dispune de un motor cu putere de 700 W care se poate ajusta in functie de suprafata aspirata.

Brand: Bosch

  • Putere
    (4.8)
  • Filtrare
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Bosch BGS5FMLY2 este un aspirator performant fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Nivelul redus al zgomotului, puterea ajustabila in functie de suprafata curatata si extragarantia oferita pentru motor sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch. 

 

Pros

+ motor puternic

+ raza mare de operare

+ putere ajustabila

+ sistem eficient de filtrare

+ sistem de autocuratare a filtrului

+ extragarantie de 10 ani pentru motor

Cons

– greutatea este destul de mare

– lipsa unor accesorii pentru suprafete inguste sau tapiterie

Curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor se poate face cel mai bine cu ajutorul unui aspirator clasic cu sau fara sac. Aceste aspiratoare dispun de motoare puternice care le permit sa genereze un flux de aer puternic pe toata durata utilizarii. In plus, cele mai noi modele dispun de sisteme eficienta de filtrare care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Un astfel de aspirator cu motor puternic este si Bosch BGS5FMLY2 iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGS5FMLY2

Bosch BGS5FMLY2 – aspirator voluminos fara sac

Aspiratorul Bosch BGS5FMLY2 are un design modern smarald/argintiu si o forma utilizata si de alte model ale producatorului german precum Bosch BGS7MS64, Bosch BGS5RCL sau Bosch BGL8508. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite mutarea si transportarea facila. Cele 4 roti asigura depasirea facila a diferitelor obstacole reprezentate de cabluri, covoare mai groase sau praguri. Raza de operare de 11 merit este foarte generoasa si permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Aspiratorul are dimensiuni de 31 x 32 x 47 cm si o greutate de 8.6 Kg cu tot cu accesorii.

Motor cu putere de 700 W

Bosch BGS5FMLY2 are un motor cu putere de 700 W care se poate ajusta in prin intermediul unui variator de putere situat in partea superioara. Acest model utilizeaza tehnologia SmartSensor Control care monitorizeaza performantele aspiratorului asigurand functionarea optima la fiecare utilizare. Recipientul de colectare are un volum de 3 litri si se goleste usor, fara sa necesite atingerea prafului si a celorlalte impuritati. Nivelul zgomotului este de cel mult 69 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu putere similara. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BGS5FMLY2

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA lavabil care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni. Mai mult, aspiratorul dispune de un sistem de autocuratare a filtrului, readucand aspiratorul la nivelul optim de functionare. Peria principala are role si o latime de aspirare de 27 cm si permite curatarea mai rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor. In pachet mai este inclusa si o perie cu peri moi pentru protejarea parchetului. Fiabilitatea motorului este confirmata si de extragarantia de 10 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ motor puternic

+ raza mare de operare

+ putere ajustabila

+ sistem eficient de filtrare

+ sistem de autocuratare a filtrului

+ extragarantie de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare

– lipsa unor accesorii pentru suprafete inguste sau tapiterie

Concluzii

In concluzie, Bosch BGS5FMLY2 este un aspirator performant fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Nivelul redus al zgomotului, puterea ajustabila in functie de suprafata curatata si extragarantia oferita pentru motor sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.