Aspirator vertical Beko VRT61818VW review

Beko VRT61818VW
  • Autonomie
  • Manevrabilitate
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Beko VRT61818VW este un aspirator vertical modern cu design compact, putere buna de aspirare si o autonomie excelenta a bateriei. Aspiratorul de mana, filtrarea eficienta a prafului si pretul accesibil fac din acest aspirator o alegere excelente pentru persoanele cu venituri mici si medii. 

» Profitati de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Saptamana Electrocasnicelor de la eMag Click aici pentru oferta

Desi este cunoscuta in special pentru aparatele electrocasnice mari precum combine frigorifice, frigidere sau masini de spalat rufe, compania turceasca are in portofoliu si diferite aparate de curatenie. Daca pana nu demult, singurele aspiratoare produse de Beko erau cele clasice cu sac, in ultima perioada compania turceasca a lansat atat modele de aspiratoare verticale cat si aspiratoare robot. Aceste aspiratoare au specificatii tehnice bune si un pret accesibil, adresandu-se chiar si clientilor cu venituri mai mici. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator vertical produs de Beko care are un raport bun intre calitate si pret.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Beko VRT61818VW

Aspirator vertical 2 in 1

Beko VRT61818VW este un aspirator vertical 2 in 1 cu un design elegant alb-negru si un recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner ergonomic soft touch care permite manevrarea facila si care se pliaza pentru a ocupa un spatiu mai mic pentru depozitate. Acest model are dimensiuni compacte de 122 x 27 x 22 cm, o greutate de doar 2.76 Kg si un recipient de colectare cu o capacitate de 0.5 litri care se goleste usor fara sa imprastiati praful si mizeriile aspirate. Aspiratorul de mana are o greutate redusa, fiind ideal pentru curatarea mobilierului, a tapiteriilor sau chiar a interiorului masinii.

Motor puernic si autonomie excelenta

Beko VRT61818VW utilizeaza o baterie Li-Ion de 18 V care ofera o putere buna de aspirare pentru curatarea rapida a suprafetelor dure precum gresie si parchet dar si a covoarelor sau mochetelor mai subtiri. Puterea de aspirare este reglabila in 2 trepe in functie de suprafata aspirata iar durata de functionare este de cel mult 60 de minute, utilizarea periei motorizate reducand insa autonomia bateriei. Durata de incarcare a bateriei de 5 ore este destul de mare, astfel ca va trebui sa o incarcati dupa fiecare utilizare. 

» Nu Ratati reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Totul pentru casa de la eMag Click aici pentru oferta

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Beko VRT61818VW

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA si tehnologia ciclonica pentru a capta si particulele microscopice de praf, aerul din camere fiind astfel mult mai curat. Nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 75 dB, ceea ce inseamna ca nu este indicat sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu deranja vecinii. Capul principal de aspirare oscileaza pana la 180 de grade si are un sistem de iluminare cu leduri care va va ajuta sa aspirati praful si scamele din spatiile mai intunecate. In plus, peria turbo va curata rapid parul animalelor de companie si de pe covoarele mai groase sau de pe cele cu fir lung.

Puncte tari

+ design modern

+ aspirator de mana inclus

+ maner ergonomic pliabil

+ greutate redusa

+ putere ajustabila in 2 trepte

+ filtrare eficienta a prafului

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

nivelul zgomotului este ridicat

– durata mare de incarcare a bateriei

Concluzii

In concluzie, Beko VRT61818VW este un aspirator vertical modern cu design compact, putere buna de aspirare si o autonomie excelenta a bateriei. Aspiratorul de mana, filtrarea eficienta a prafului si pretul accesibil fac din acest aspirator o alegere excelente pentru persoanele cu venituri mici si medii. 

Manual Beko VRT61818VW