Arctic AK60406M40NFMT, Combina frigorifica, 362 litri, Clasa A++, 38 dB, Full No Frost – Pareri si Review

? Arctic AK60406M40NFMT - 362 litri, Clasa A++, 38 dB, Full No Frost, iluminare cu led
Combina frigorifica Arctic AK60406M40NFMT

Product Name: Arctic AK60406M40NFMT

Product Description: Arctic AK60406M40NFMT este o combina frigorifica cu un volum net de 362 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina utilizeaza un sistem de racire Full No Frost si un sistem de iluminare cu led iar nivelul zgomotului este de doar 38 dB.

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.3

Sumar

Arctic AK60406M40NFMT este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de iluminare cu led si sistemul de racire Full No Frost sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.

Pros

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider cu o compartimentare moderna

+ sistem de racire Full No Frost

+ sistem de iluminare cu led

Cons

– panoul de control mencanic

– lipsa unor functii de racire si congelare rapida

– pretul intreg este mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania autohtona Arctic a beneficiat de investitii masive in ultimii ani care au permis atat imbunatatirea performantelor aparatelor electrocasnice cat si a designului. Cele mai noi combine frigorifice, masini de spalat rufe sau vase au finisaje elegante care le permit integrarea in bucatarii sau dependinte cu amenajare moderna. Mai mult, cele mai noi modele utilizeaza compresoare sau motoare silentioase si economice care vor asigura un consum mult mai redus de energie. O combina frigorifica de generatie noua este si Arctic AK60406M40NFMT a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Combina frigorifica Arctic AK60406M40NFMT

Arctic AK60406M40NFMT – combina frigorifica semi-incorporabila

Combina frigorifica Arctic AK60406M40NFMT face partime din gama EFI Line, fiind caracterizata de un design minimalist cu manere orizontale integrate in usi. Cele doua usi sunt reversibile, putandu-se deschide atat inspre dreapta cat si inspre stanga. Acest model are o latime de 59.5 cm, o adancime de 67 cm si o inaltime de 203 cm si este semi-incorporabil, putand fi amplasat langa corpurile de mobiler din bucatarie. Volumul net este de 362 litri si este impartit astfel: 253 litri pentru spatiul de refrigerare si 109 litri pentru cel de congelare, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Eficienta energetica A++

Compresorul combinei Arctic AK60406M40NFMT are un consum energetic anual de 282 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar estimativ de aproximativ 14 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si silentios, fapt confirmat de nivelul zgomotului care este de doar 38 dB (similar cu cel al altor modele de generatie noua precum Arctic AK60386M40NFMT sau Arctic AK60386NFMT++). In plus, sistemul de racire Full No Frost asigura un nivel optim de umiditate in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. Distribuirea uniforma a aerului rece este asigurata de tehnologia Air Flow Dual Tech, racirea asigurandu-se independent in cele doua spatii interioare. 

Frigider cu o compartimentare moderna

Spatiul frigorific dispune de un compartiment Garden Fresh in partea inferioara, care asigura conditii optime pentru pastrarea proprietatilor nutritive ale fructelor si legumelor mai mult timp. Un al doilea compartiment Fresh Max 0°C mentine o temperatura constanta de 0°C care este potrivita pentru carnea si branzeturile proaspete. Cele 3 Safety Glass din partea superioara permit depozitarea unei cantitati mare de alimente, iar pentru sticle, cutii si borcane aveti la dispozitie cele 4 rafturi de pe usa. Sistemul de iluminare Eco Led contribuie la eficienta energetica buna a combinei iar in cazul in care veti lasa usa deschisa, veti fi atentionati de un semnal sonor. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestui model este panoul de control mecanic.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK60406M40NFMT

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din plastic transparent, care ofera un spatiu suficient de pastrare atat pentru carne si legume cat si pentru deserturi. Totusi, pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi, este indicat sa pastrati alimentele in caserole sau pungi sigilate. Autonomia in cazul unei pene de curent este foarte generoasa (33 de ore) iar capacitatea de congelare in 24 de ore este de 6 Kg. 

Puncte tari

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider cu o compartimentare moderna

+ sistem de racire Full No Frost

+ sistem de iluminare cu led

Puncte slabe

– panoul de control mencanic

– lipsa unor functii de racire si congelare rapida

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60406M40NFMT este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de iluminare cu led si sistemul de racire Full No Frost sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.