Masina de spalat cu uscator CANDY Bianca BWD 596PH3/1 review

  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

CANDY Bianca BWD 596PH3/1 este o masina de spalat cu uscator de generatie noua cu o capacitate buna de spalare si uscare si un consum redus de energie. Designul interesant, tehnologiile smart si gama variata de programe sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Candy. 

Daca v-ati saturat sa uscati rufele pe balcon sau pe calorifere atunci puteti achizitiona o masina de spalat rufe cu uscator. Aceste masini de spalat utilizeaza aerul cald pentru uscarea rufelor intr-un timp relativ scurt. Trebuie totusi sa tineti cont ca exista o diferenta intre capacitatea de spalare si cea de uscare care este de obicei mai mica. O masina performanta de spalat rufe cu uscator va avea atat un consum redus de energie cat si o gama variata de programe sau optiuni si functii utile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat electrocasnic care este comercializat sub brandul Candy.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe cu uscator CANDY Bianca BWD 596PH3/1

Masini moderna de spalat cu uscator

Candy Bianca BWD 596PH3/1 este o masina de spalat rufe cu un design original dominat de hubloul supradimensionat cu rama de culoare neagra si sticla fumurie.  Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta iar in partea superioara se afla un display circular cu touchscreen. Acest model are dimensiuni de 54 x 65 x 89 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si de 6 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin doi copii.

Clasa A de eficienta energetica

CANDY Bianca BWD 596PH3/1 are un motor inverter cu un consum anual de energie incadrat in cea mai eficienta clasa A, un ciclu standard de spalare si uscare avand un consum de 6.12 KWh. Viteza maxima de centrifugare de 1500 de rotatii pe minut este destul de mare, rufele avand un grad scazut de umiditate dupa spalare si centrifugare. Nivelul zgomotului de spalare este de 58 dB, cel de uscare este de 51 dB iar cel de centrifugare poate sa atinga valori deranjante de 17 dB. 

9 cicluri de uscare

Panoul de control consta intr-un display circular cu afisaj albastru care permite atat alegerea programului de spalare cat si modificarea unor optiuni sau activarea unori functii suplimentare. Ciclurile de spalare includ 16 programe de baza care pot fi suplimentate cu inca 40 de programe downloadate cu ajutorul unui smartphone. In ceea ce priveste programele de uscare aveti la dispozitie 9 optiuni pentru diferite tipuri de tesaturi sau haine. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

CANDY Bianca BWD 596PH3/1

Tehnologie smart

Bianca BWD 596PH3/1 utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Candy, cea mai importanta dintre acestea fiind optiunea conectarea la aplicatia simpli-Fi instalata pe un smartphone. Veti putea astfel sa fiti instiintati cand s-a finalizat ciclul de spalare sau veti putea sa utilizati programe noi pentru diferite tipuri de tesaturi. Alte optiuni utile sunt functia de vapori care previne formarea cutelor in timpul uscarii, functia ZOOM care reduce timpul de spalare la 59 de minute sau functia de pornire intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ design interesant

+ capacitate buna de incarcare

+ consum redus de energie

+ display digital cu touch

+ tehnologii smart

+ gama variata de programe

+ nivel scazut al zgomotului de spalare si uscare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, CANDY Bianca BWD 596PH3/1 este o masina de spalat cu uscator de generatie noua cu o capacitate buna de spalare si uscare si un consum redus de energie. Designul interesant, tehnologiile smart si gama variata de programe sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Candy. 

Manual CANDY Bianca BWD 596PH3/1