Frigider cu doua usi MIDEA HD-463FWEN review

๐Ÿฅ‡ MIDEA HD-463FWEN
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Compartimentare spatii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

MIDEA HD-463FWEN este un frigider cu design modern si spatii interioare bine organizate. Tehnologia No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de compania chineza Midea.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Eficienta energetica este unul din cei mai importanti factori in alegerea unui aparat frigorific, avand in vedere ca aceste electrocasnice sunt printre cei mai mari consumatori dintr-o casa. Totusi, trebuie sa tineti cont ca un aparat frigorific cu volum mare si eficienta energetica foarte buna va consuma mai mult decat unul mai mic incadrat intr-o clasa energetica inferioara. Pe langa volum si eficienta energetica, alte aspecte importante in alegere unui frigider sau a unei combine frigorifice sunt designul exterior, compartimentarea celor doua spatii, nivelul zgomotului sau sistemele si tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider produs de Midea care poate fi achizitionat la un pret redus in aceasta perioada.

MIDEA HD-463FWEN

Frigider cu design elegant

MIDEA HD-463FWEN este un frigider cu 2 usi si finisaje elegante din inox, care se va incadra perfect intr-o bucatarie moderna. Usile au deschiderea spre dreapta si manere orizontale incorporate care contribuie la designul modern al combinei. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 69.5 x 172.4 cm si un volum net total de 340 litri din care 255 litri sunt alocati spatiului frigorific si 85 litri celui de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica A+

MIDEA HD-463FWEN are un compresor cu un consum energetic anual de 297 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 16 lei. In ceea ce priveste zgomotul de functionare, acesta are o valoare de 43 dB, comparabila cu cea a altor modele incadrate in aceeasi categorie de pret. Frigiderul utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in cele doua spatii interioare. 

Frifider cu 3 compartimente

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul a doua rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe verticala pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. In partea inferioara exista 2 compartimente care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor iar in partea superioara exista un compartiment Chiller Box, ideal pentru pastrarea carnii, pestelui, lactatelor sau a deserturilor. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle, cutii sau alte recipiente mai mici. Sistemul de iluminare este cu LED, asigurand un nivel optime de vizibilitate si pentru compartimentele inferioare.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

MIDEA HD-463FWEN

Congelator compact

Congelatorul este impartit de un raft de sticla, alimentele trebuind pastrate in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Pe usa congelatorului exista 2 rafturi mici, ideale pentru inghetata sau alte deserturi congelate. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 4 Kg, iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 12 ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ sistem de iluminare cu LED

+ compartiment Chiller Box

+ tehnologie No Frost

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

Concluzionand, MIDEA HD-463FWEN este un frigider cu design modern si spatii interioare bine organizate. Tehnologia No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de compania chineza Midea. 

Tags: