Combina frigorifica Bosch KGE36VL4A review

Bosch KGE36VL4A
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Bosch KGE36VL4A este o combina frigorifica cu un design modern, spatii interioare bine compartimentate si un consum foarte redus de energie. Panoul de control cu display-uri digitale, tehnologiile si functiile moderne sau nivelul redus al zgomotului sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice premium produsa de Bosch. 

Compania germana Bosch produce aparate electrocasnice premium cu preturi mai accesibil, in comparatie cu alti producatori din aceasta clasa. Astfel, combinele frigorifice, aragazurile, plitele si cuptoarele comercializate sub marca Bosch au specificatii foarte bune dar preturi mai mici in comparatie cu cele produse de alte companii germane renumite precum Miele, Liebherr sau AEG. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica moderna din portofoliul Bosch care are specificatii tehnice foarte bune si un raport excelent intre calitate si pret.

Combina frigorifica Bosch KGE36VL4A

Combina frigoorifica de generatie noua

Bosch KGE36VL4A este o combina frogorifica cu un desing modern cu usi inox-Look si pereti laterali Metallic-chrom. Cele doua usi au deschidere spre dreapta insa sunt reversibile, putand fi modificate usor spre stanga daca amenajarea spatiului o cere. Desingul elegant al combinei va permite integrarea facila in bucatarii cu amenajare modern sau minimalista alaturi de alate aparate electrocasnice de culoare gri sau argintii. Combina are dimensiuni de 60 x 65 x 186 cm si un volum total de 302 litri (214 litri spatiul de refrigerare si 88 de litri frigiderul) fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Consum energetic foarte redus

Bosch KGE36VL4A are un compresor cu doua circuite separate foarte economic, cu un consum energeti ncadrat in clasa A+++, costul lunar pentru de 13.41 kWh fiind de cel mult 9 lei. Un alt atu al acestei combine pe langa eficienta energetica foarte buna este nivelul redus al zgomotului, valoare de 38 dB fiind mai scazuta in comparatie cu alte combine cu specificatii si preturi similare.

Frigider bine organizat

Spatiul de refrigerare este impartit de cele doua compartimente in partea inferioara si cele doua rafturi din sticla securizata cu ajustare pe inaltime. In plus, exista si un raft metalic pentru sticle care va putea fi utilizat pentru ca bauturile sa fie servite la o temperatura potrivita. Cele doua compartimente Vita Fresh sunt pentru pastrarea fructelor si legumelor la un nivel optim de umiditate sau pentru carnea, pestele si branzeturile care urmeaza sa fie preparate in scurt timp.

Pe usa frigiderului sunt alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, borcane, recipiente de diferite marinim. Sistemul de iluminare cu LED este suficient de puternic chiar si pentru compartimentele inchise iar in cazul in care nu ati inchis bine usa de la frigider veti fi atentionat de o alarma sonora.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGE36VL4A

Congelator spatios

Congelatorul are 3 sertare transparente, cel din mijloc permitand depozitarea unor alimente sau caserole mai voluminoase. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 14 Kg iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 35 de ore, timp suficient pentru remedierea problemei.

Tehnologii si sisteme inovatoare

Panoul de control are un display digital cu 7 segmente care afiseaza separat temperaturile din cele doua compartimente si permite setarea facila a acestora prin intermediul unor butoane cu touch. Acest model dispune de functii de super-racire si super-congelare dar si de o functie de vacanta care va reduce consumul de energie electrica atunci cand sunteti plecati in concediu. Cele mai importante sisteme si tehnologii dezvoltate de Bosch si care sunt utilizate de acest model sunt FreshSense care utilizeaza senzori pentru a mentine constante temperaturile interioare indiferent de cele din exteriorul combinei sau LowFrost care reduce simtitor cantitatea de gheata care se formeaza in congelator.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ panou de control cu display digital

+ spatiu de refrigerare generos

+ congelator cu sertare mari

+ sistem de iluminare cu LED

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch KGE36VL4A este o combina frigorifica cu un design modern, spatii interioare bine compartimentate si un consum foarte redus de energie. Panoul de control cu display-uri digitale, tehnologiile si functiile moderne sau nivelul redus al zgomotului sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice premium produsa de Bosch.

Manual Bosch KGE36VL4A