Frigider cu doua usi Beko RDSA310M30XB review

Beko RDSA310M30XB
  • Design
  • Consum
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Beko RDSA310M30XB este un frigider cu doua usi cu design elegant, dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Nivelul scazut al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Beko.

» Profitati de reducerile de pana la 40% la produsele din cadrul campaniei Weekend Superstars de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice sunt cele mai populare aparate frigorifice insa exista multi clienti care prefera frigidere clasice cu doua usi. Un frigider cu doua usi are de obicei un spatiu de congelare mai redus, fiind potrivit pentru familiile care prefera sa consume alimente proaspete in dauna celor congelate. Pentru a alege un frigider performant va trebui sa tineti cont de cateva specificatii tehnice precum consumul energetic, nivelul zgomotului sau sistemul de iluminare interioara. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider cu doua usi produs de Beko, care are ofera un raport bun intre calitate si pret. 

Frigider elegant cu doua usi

Beko RDSA310M30XB este un frigider elegant cu doua usi care face parte din gama ConforTech a producatorului turcesc. Designul exterior are linii drepte si finisaje din inox, manerele verticale incorporate in usi fiind decorate cu un element decorativ cromat. Directia standard de deschidere a usilor este spre dreapta insa se poate modifica in functie de amenajarea spatiului disponibil din bucatarie sau hol. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 60 x 175 cm iar volumul total net este de 306 litri din care 237 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 69 de litri celui de congelare. 

Compresor silentios si economic

Beko RDSA310M30XB are un compresor economic cu un consum anual de energie de 208 kWh care este incadrat in clasa A++, costul lunar de utilizare fiind de doar 11 lei. Un alt atu al acestui compresor este nivelul redus al zgomotului de doar 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria este deschisa spre hol sau spre livingroom. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Spatiu de refigerare cu organizare flexibila

» Nu ratati reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Back to school de la eMag
Click aici pentru oferta

Spatiul de refrigerare este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a putea face loc si vaselor sau recipientelor mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment generos pentru fructe si legume care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca proprietatile nutritive sa fie pastrate mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle si borcane de diferite marimi dar si suportul de oua sau pachetul de unt. Sistemul de iluminare cu LED contribuie la eficienta energetica buna a frigiderului si asigura un nivel optim de lumina pentru intreg spatiul interior. Termostatul mecanic permite setarea temperaturilor interioare in functie de cantitatea de alimente depozitate sau de temperatura exterioara.

Congelator compact

Congelatorul este impartit in 2 compartimente cu ajutorul unui raft din sticla, alimentele trebuind sa fie pastrate in pungi sau caserole pentru a evita schimbul de miroruri si gusturi. Capacitatea de congelare este de 3.5 Kg in 24 de ore, iar in cazul unei pene de curent alimentele din congelator vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 19 ore. 

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ eficienta energetica buna

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine organizate

+ sistem de iluminare eficient

+ materiale de calitate

Puncte slabe

– lipsa unui display digital

Concluzii

In concluzie, Beko RDSA310M30XB este un frigider cu doua usi cu design elegant, dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Nivelul scazut al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Beko.

Manual Beko RDSA310M30XB