Candy CCE3T618EB, Combina Frigorifica, 341 Litri, Clasa E – Pareri si Review

▷ Candy CCE3T618EB Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Candy CCE3T618EB

Product Name: Candy CCE3T618EB

Product Description: Candy CCE3T618EB este o combina frigorifica cu volum net de 341 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Candy

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Candy CCE3T618EB este o combina frigorifica de generatie noua care are un design modern si un nivel redus al zgomotului. Conectivitatea Wi-Fi, sistemul de racire Total No Frost si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Candy in Romania.

Pros

+ design modern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel redus al zgomotului;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– lipsa unui comapartiment pentru alimentele proaspete.

Compania italiana Candy, care face parte din anul 2019 din grupul chinez Haier, are o ofera variata de aparate electrocasnice mari. Electroasnicele comercializate sub brandul Candy au designuri moderne si specificatii tehnice bune, iar pretul de achizitie este unul rezonabil. Cele mai noi aparate electrocasnice Candy dispun de functii si tehnologii moderne, care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Candy CCE3T618EB este o combina frigorifica de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Candy CCE3T618EB

Candy CCE3T618EB – design, volum si dimensiuni

Candy CCE3T618EB este o combina frigorifica cu design minimalist si finisaje negre. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi, care sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de necesitati. Acest model are un volum net de 341 litri (222 litri spatiul frigorific si 119 litri congelatorul), fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 185 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. Alte combine frigorifice cu volum similar pe care le-am analizat recent sunt: Candy CCE3T618FW sau Star-Light CLFV-340F.

Eficienta energetica, sistem de racire si zgomot

Candy CCE3T618EB are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este de 256 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproxumativ 20 de lei. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Total No Frost, care nu permite formarea ghetii in congelator si elimina necesitatea dezghatarii periodice. In plus, gratie tehnologiei Circle+, alimentele isi vor pastra prospetimea o perioada mai lunga de timp. Nivelul zgomotului este de doar 39 dB, fiind mult mai silentioasa decat modelele de genratie mai veche.

Organizarea spatiilor interioare

Frigiderul dispune de un compartiment mare pentru fructe si legume, iar in partea superioara, spatiul este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata. Rafturile din sticla se pot ajusta pe inaltime, putand astfel sa depozitati si vase mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare top LED light asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul de fructe si legume. 

Congelatorul are o organizare clasica, cu 3 compartimente, unde veti putea pastra alimentele pe categorii pentru a evita schimbul de gusturi. Capacitatea de congelare este de 5.4 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 10 ore. 

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control electric permite modificarea facila a temperaturii din cele doua spatii sau activarea functiilor optionale. Acest functii sunt: super racire, super congelare si vacanta (prin care se reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati in vacanta). Mai mult, gratie conectivitatii Wi-Fi, veti putea primi notificari sau sfaturi despre depozitarea alimentelor in aplicatia pentru smartphone hOn. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel redus al zgomotului;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– lipsa unui comapartiment pentru alimentele proaspete.

Concluzii

In concluzie, Candy CCE3T618EB este o combina frigorifica de generatie noua care are un design modern si un nivel redus al zgomotului. Conectivitatea Wi-Fi, sistemul de racire Total No Frost si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Candy in Romania.

button-3