Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX review

Electrolux EN3790MKX
  • Design
    (4.7)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Electrolux EN3790MKX este o combina frigorifica premium cu design premium si spatii interioare cu o compartimentare inteligenta. Display-ul digital, consumul redus de energie si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Electrolux. 

Aparatele electrocasnice premium au atat un design elegant si modern dar si specificatii tehnice foarte bune. De exemplu, o combina frigorifica din aceasta clasa va avea o carcasa cu design minimalist, un consum redus de energie si spatii interioare cu o compartimentare inteligenta. In plus, aceste combine frigorifice utilizeaza tehnologii moderne care prelungesc durata de pastrare a alimentelor si eficientizeaza consumul energetic. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica premium care este produsa de compania suedeza Electrolux.

Combina frigorifica eleganta

Electrolux EN3790MKX este o combina frigorifica moderna cu design argintiu si usi din inox tratat antiamprenta. Usile au deschidere standard spre dreapta, insa sunt reversibile, directia putand fi modificata in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 64.7 x 20.05 cm si un volum total de 334 litri din care 228 litri sunt spatiului frigorific si 91 litri congelatorului.  

Compresor cu eficienta energetica buna

Electrolux EN3790MKX are un compresor cu un consum anual de energie de 264 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului de 43 dB este unul rezonabil, nefiind deranajant nici daca aveti o bucatarie deschisa spre living sau dining. 

Spatiu de refrigerare bine organizat

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul unor rafturi din sticla securizata cu margine de protectie care se pot ajusta pe inaltime pentru face loc si unor vase mai voluminoase. In partea inferioara se afla un compartiment Naturafresh care mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete care urmeaza sa fie preparate intr-un timp mai scurt. Al doilea compartiment mai spatios Ultrafresh mentine un nivel optim de umiditate pentru ca legumele si fructele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pentru sticlele de bauturi mai mari exista un raft dedicat din metal, celelalte cutii, recipiente si borcane putand fi depozitate pe cele 4 rafturi de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED contribuie la consumul redus de energie al acestui model, lumina alba fiind suficient de puternica si pentru compartimentele inferioare.  

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Electrolux EN3790MKX

Congelator cu functie de congelare rapida

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel din mijloc permite depozitarea cutiilor sau recipientelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este destul de redusa iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 18 ore. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control are un display digital cu touch care permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii, dar si activarea modului economic sau a functiilor Action Cool si Action Freeze de racire sau congelare rapida a alimentelor. Fiind un model de ultima generatie, aceasta combina utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum No Frost TwinTech care asigura niveluri constante de temperatura si umiditate sau MultiFlow prin care aerul rece este distribuit uniform in toate spatiile interioare. 

Puncte tari

+ design modern din inox antiamprenta

+ consum redus de energie

+ spatiu generos de refrigerare

+ congelator bine organizat

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ display digital

+ tehnologii de ultima generatie

Puncte slabe 

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux EN3790MKX este o combina frigorifica premium cu design premium si spatii interioare cu o compartimentare inteligenta. Display-ul digital, consumul redus de energie si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Electrolux. 

Manual Electrolux EN3790MKX