Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+ review

  • Design
    (4.6)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.1)
4.2

Sumar

Heinner HC-H273BKA+ este o combina frigorifica cu un design original, cu un volum redus si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru bucatariile cu design elegant. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice si frigiderele sunt aparate electrocasnice de mari dimensiuni care pot sa influenteze designul bucatariei, astfel ca tot mai multe persoane aleg modele cu finisaje deosebite care sa se potriveasca cu decorul. Pe langa design, in alegerea unei combine frigorifice va trebui sa tineti cont si de volumul total, de organizarea spatiilor interioare, de consumul energetic sau de nivelul zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu un design mai deosebit care este comercializata sub brandul autohton Heinner.

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+

Combina frigorifica neagra

Heinner HC-H273BKA+ este o combina frigorifica cu un design deosebit de culoarea neagra care se va incadra perfect in bucatariile cu amenajari moderne sau minimaliste. Usile au manere orizontale integrate si deschidere spre dreapta, insa sunt reversibile astfel ca se pot modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 58 x 55 x 176 cm si un volum total de 273 de litri, fiind un model adecvat pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Silentiozitate si consum rezonabil

Heinner HC-H273BKA+ are un consum anual de energie de 248 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 13.5 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul destul de scazut, astfel ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HC-H273BKA+

Frigider spatios

Frigiderul are un volum net de 205 litri si este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi ajustabile din sticla securizata care permit pastrarea unor cantitati mari de alimente. Pentru fructe si legume exista un compartiment care ofera un nivel optim de umiditate si temperatura, iar pentru sticle, borcane si alte recipiente aveti la dispozitie 4 rafturi din plastic pe usa frigiderului. Sistemul de iluminarea interioara ofera o lumina buna chiar si pentru rafturile inferioare iar panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator.

Congelator bine organizat

Congelatorul cu volum de 68 de litri este impartit in 3 compartimente cu deschidere facila, unde veti putea depozita produse din carne, peste, aluaturi si deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 3 Kg in 24 de ore este una destul de redusa iar in cazul unei pene de curent, combina va putea pastra temperaturile scazute din congelator pana la 15.8 ore.

Achizitionand aceasta combina in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design elegant de culoare neagra

+ spatii interioare bine organizate

+ nivel redus al zgomotului

+ iluminare interioara buna

+ panou de control simplu

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-H273BKA+ este o combina frigorifica cu un design original, cu un volum redus si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru bucatariile cu design elegant.