Combina frigorifica Heinner HC-V286A+ pareri si review

🥇 Heinner HC-V286A+ - 286 l, clasa A+, 40 dB, tehnologie Less Frost
Combina frigorifica Heinner HC-V286A+

Product Name: Heinner HC-V286A+

Product Description: Heinner HC-V286A+ este o combina frigorifica cu volum de 286 litri si consum energetic anual de 264 kWh incadrat in clasa A+. Combina utilizeaza tehnologia Less Frost, are usi reversibile si un nivel al zgomotului de doar 40 dB.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Sisteme si functii
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.1

Sumar

Heinner HC-V286A+ este o combina frigorifica cu design clasic si dimensiuni compacte. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Pros

+ design simplu

+ dimensiuni compacte

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologie Less Frost

+ pret accesibil 

Cons

– eficienta energetica doar A+

– panou de control mecanic

Aparatele frigorifice au in general preturi mari, insa exista si modele cu un volum mai mic care pot fi achizitionate la preturi mai accesibile. De exemplu, pentru o combina frigorifica cu volum mai mic de 300 de litri produsa de companii precum Heinner, Strar-Light sau Arctic veti putea plati un pret mai mic de 1000 de lei. Totusi, trebuie sa luati in considerare ca un astfel de model mai ieftin nu va avea cea mai buna eficienta energetica si nici nu va dispune de sisteme si tehnologii moderne utilizate de modelele mai scumpe. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Heinner pe care o puteti achizitiona la un pret accesibil.

Combina frigorifica Heinner HC-V286A+

Combina frigorifica compacta

Heinner HC-V286A+ este o combina frigorifica cu un design alb clasic, cu unghuri drepte si manere orizontale integrate in cele doua usi. Usile se deschid inspre dreapta insa fiind reversibile, directia poate fi modificata in functie de amenajarea spatiului de instalare. Aceasta combina are dimensiuni de 54 x 59.5 x 180 cm si un volum total de 286 litri (frigiderul are un volum de 202 litri iar congelatorul 84 litri), fiind potrivit pentru persoanele singure sau familiile fara copii. 

Eficienta energetica A+

Heinner HC-V286A+ are un consum energetic anual de 264 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul estimativ lunar cu energia consumata fiind de cel mult 14.5 lei. Desi nu este foarte economic, compresorul combinei este silentios, valoarea de 40 dB fiind comparabila cu cea a unor modele mult mai scumpe. Aceasta combina utilizeaza tehnologia Less Frost care asigura o racire uniforma in interior si permite dezghetarea mai rara a congelatorului. 

Frigider cu organizare clasica

Spatiul frigorific este organizat cu 3 rafturi din sticla securizata transparenta care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai inalte. In partea inferioara exisata un compartiment special care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde se pot depozita sticle, borcane si alte recipiente. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna in frigider iar panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HC-V286A+

Congelator cu 3 compartimente

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel din partea inferioara este cel mai voluminos, inghetata si alte deserturi putand fi pastrate in cel superior. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 3 Kg iar in cazul unei pene de curent, alimentele din congelator vor fi pastrate in conditii optime cel mult 24 de ore. 

Puncte tari

+ design simplu

+ dimensiuni compacte

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologie Less Frost

+ pret accesibil 

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– panou de control mecanic

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-V286A+ este o combina frigorifica cu design clasic si dimensiuni compacte. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici.