Frigider Liebherr CTPsl 2921 review

  • Design
    (4.5)
  • Capacitate
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.7

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderul Liebherr CTPsl 2921 este fara doar si poate o alegere inteligenta pentru intreaga familie datorita dotarilor sale care satisfac chiar si cele mai ridicate pretentii ale unei persoane. Pe langa designul modern si elegant, garantat de culoarea argintie, frigiderul este dotat o cu o multime de functii si caracteristici care au rolul de a usura viata posesorilor unui astfel de frigider.

frigider-Liebherr-CTPsl-2921

Mai intai de toate, frigiderul Liebherr CTPsl 2921 se poate lauda cu functia performanta SmartFrost care il face pe utilizatorii acestui aparat frigorific sa uite de bruma deranjanta care acopera interioarele si chiar produsele asezate in multe frigidere. Nu doar ca aceasta bruma este destul de inestetica, dar face ca, pentru o curatare eficienta, sa fie necesara dezghetarea aparatului frigorific in cauza.

Mai mult decat atat, daca bruma nu se asterne pe peretii frigiderului, acestia raman mult mai usor de curatat, iar normele de igiena pot fi pastrate cu usurinta de catre intrega familie. Functia NoFrost este posibila datorita vaporizatorului care este integrat sub invelisul interior al congelatorului si al carui rol este de a transfera corespunzator vaporii de aer rece catre peretii interiori ai aparatului.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Iluminarea interioara a dispozitivului frigorific este cu LED, ceea ce usureaza folosirea sa, indiferent cat de intunecata este incaperea in care acesta este asezat.

Frigiderul Liebherr CTPsl 2921 este unul incapator, fiind dotat cu 4 rafturi pe care pot fi asezate alimentele intregii familii. Rafturile sunt foarte rezistente, fiind confectionate din sticla, ceea ce inseamna ca pot suporta si greutatea produselor ceva mai grele, precum pepenele rosu sau galben, iar pentru depozitarea fructelor si legumelor, frigiderul Liebherr CTPsl 2921 vine dotat cu compartimente speciale. Volumul net total al frigiderului este de 220 l, iar printre accesoriile acestuia se numara si suportul pentru oua, tava pentru prepararea ghetii si 4 suporturi pe usa destinate depozitarii sticlelor, bidoanelor de mici dimensiuni si altor produse de acest fel.

Nici congelatorul aparatului frigorific nu se lasa mai prejos. El prezinta doua compartimente generoase cu un volum net de 52 l si o capacitate de congelare de 4 kg / 24 h.

Usile reversibile sunt un alt atu important al aparatului frigorific. Astfel, acesta poate fi integrat mai usor in orice bucatarie moderna, fara a fi intampinate probleme din punct de vedere al deschiderii usilor. Nici dimensiunea dispozitivului nu este una deranjanta: 157.1 x 55 x 63 cm.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce aduce un alt beneficiu intregii familii deoarece consumul este mult mai mic, iar banii economisiti astfel pot fi destinati altor cheltuieli. Mai precis, consumul energetic este de 202 kWh/an si 0,552 kWh/ 24 h. Autonomia fara curent a aparatului este de 24 ore. Nivelul de zgomot este si el scazut: doar 40 dB.

Din punct de vedere al pretului stabilit pentru produsul Liebherr CTPsl 2921, se poate spune ca acesta este unul potrivit dotarilor de care da dovada aparatul frigorific. Mai mult decat atat, se poate afirma ca frigiderul este o investitie buna si de durata pentru intreaga familie.