LG GBB62PZFGN, Combina Frigorifica, 384 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si Review

▷ Review LG GBB62PZFGN - 384 litri, Clasa D, 35 dB, No Frost - Pareri
Combina frigorifica LG GBB62PZFGN

Product Name: LG GBB62PZFGN

Product Description: LG GBB62PZFGN este o combina frigorifica cu volum de 384 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: LG

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

LG GBB62PZFGN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine organizate. Eficienta energetica buna, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG.

Pros

+ design elegant;

+ display extern tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+  conectivitate Wi-Fi;

+ extragarantie pentru compresor.

Cons

– pretul intreg este destul de mare;

– lipsa unul raft pliabil.

Aparatele frigorifice produse de compania sud-coreeana LG sunt apreciate atat pentru designul modern cat si pentru specificatiile tehnice bune. Cele mai noi modele de combine frigorifice sau masini de spalat produse de LG utilizeaza tehnologii inovatoare, care le eficientizeaza consumul energetic si le imbunatatesc performantele. Preturile acestor aparate electrocasnice sunt pe masura specificatiilor, astfel ca sunt potrivite pentru familiile cu venituri mai mari. LG GBB62PZFGN este un astfel de aparat frigorific modern, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model. 

Combina frigorifica LG GBB62PZFGN

LG GBB62PZFGN – combina frigorifica din gama 2021

Combina frigorifica LG GBB62PZFGN are un design modern, cu finisaje argintii si diplay digital extern. Cele doua usi sunt reversibile si au manere orizontale incorporate, care contribuie la designul minimalist al combinei. Volumul net este de 384 litri si este impartit astfel: 277 litri pentru spatiul frigorific si 107 litri pentru congelator.

Acest model are o inaltime destul de mare (203 cm), o latime de 59.5 cm si o adancime de 67.5 cm, rafturile de sus fiind mai greu accesibile pentru copii si persoane mai scunde. Alte combine frigorifice de generatie noua produse de LG sunt: LG GBB62PZHMN, LG GBB569MCAMB sau LG GBB92STACP.

Eficienta energetica buna

LG GBB62PZFGN are un compresor linear inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica incadrata in clasa D pe o scara de la A la G. Consumul energetica anual este de 215 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 17 lei.

Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata in acest moment. Sistemul de racire No Frost si tehnologia Smart Inverter asigura un nivel optim de umiditate in frigider si impiedica formarea ghetii in congelator. 

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific are o organizare eficienta, cu doua compartimente, 3 rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele de vin. Primul compartiment Fresh Converter, permite pastrarea in conditii optime atat a legumelor cat si a carnii sau a preparatelor din carne. Al doilea compartiment Moist Balance permite reglarea umiditatii in functie de fructele pe care le pastrati.

Celelalte alimente, cutiile, borcanele si sticlele vor putea fi pastrate atat pe rafturile din sticla securizata cat si pe unul din cele 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizitibilitate buna, dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel din mijloc permite pastrarea alimentelor sau cutiilor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este destul de buna insa autonomia fara curent este cam redusa (9 ore). 

LG GBB62PZFGN

Conectivitate Wi-Fi

Panoul de control extern are un display digital mare cu afisaj alb si selectoare tactile. Controlul aparatului se poate face si prin intermediul aplicatiei Smart ThinQ pentru smartphone, gratie conectivitatii Wi-Fi. Pe langa tehnologiile enumerate anterior, acest model mai dispune de functiile DoorCooling+ (asigura o racire cu pana la 32% mai rapida si mai uniforma), de racire si congelare rapida sau de blocare a acesului copiilor la meniu. Fiabilitatea foarte buna a compresorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display extern tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+  conectivitate Wi-Fi;

+ extragarantie pentru compresor.

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare;

– lipsa unul raft pliabil.

Concluzii

Concluzionand, LG GBB62PZFGN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine organizate. Eficienta energetica buna, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG.