Combina frigorifica LG GBB39DSJZ review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4.2)
  • Tehnologii
    (4.8)
4.5

Sumar

LG GBB39DSJZ este o combina frigorifica moderna, cu capacitate mare de depozitare si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, raportul foarte bun calitate pret si multiplele functii inovatoare dezvoltate de LG fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice casa

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

O combina frigorifica sau un frigider bun sunt esentiale pentru orice bucatarie, deci va trebui sa va documentati inainte sa le cumparati. Pentru a face o alegere pe care sa nu o regretati va trebui sa luati in considerare aspecte importante precum marimea, capacitatea de depozitare sau designul. Alte astecte precum consumul de energie, nivelul zgomotului sau numarul de sertare si rafturi poate de asemnea sa faca diferenta intre un frigider bun si unul mediocru. In plus, noile functii si tehnologii dezvoltate de producatorii de electrocasnice va vor ajuta sa mentineti alimentele si fructele proaspete o perioada mult mai lunga de timp.

Combina frigorifica LG GBB39DSJZ

LG GBB39DSJZ  este o combina frigorifica moderna cu un design elegant de culoare argintie inchisa fara afisaj extern si maner exterior. Aceasta combina frigorifica are dimensiuni de 1907 x 595 x 643 mm, frigiderul fiind situat in partea superioara ocupand 70% iar congelatorul in partea inferioara 30%. Usile de la congelator si frigider sunt reversibile astfel ca le veti putea schimba in functie de spatiul de depozitare. Combina frigorifica LG GBB39DSJZ are un singur compresor si un volum net total de 312 litri din care frigiderul are un volum de 225 de litri si congelatorul de 87 de litri. Consumul anual este de 236 kWh ceea ce incadreaza combina in clasa de eficienta energetica A++. Nivelul zgomotului de 45 dB este unul foarte redus, astfel ca veti putea pune combina si intr-un open space fara sa fiti deranjati.

LG GBB39DSJZ

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Frigiderul are trei rafturi din sticla securizata si un compartiment pentru fructe si legume. Pe usa exista 6 compartimente mici si unul cu dimensiuni mai mari unde veti putea depozita sticle sau recipiente mai mari. Printre accesoriile din frigider se numara un suport pentru sticle si unul pentru oua care se fixeaza pe unul din compartimentele de pe usa. Frigiderul beneficiaza de un sistem de iluminare cu LED care asigura o buna iluminare in orice colt si un cosnsum energetic mai redus.  Sistemul Multi-Air Flow dezvoltat de LG asigura o distribuire constanta a aerului rece cu ajutorul orificiilor multiple din frigider. Congelatorul are 4 sertare, din care unul are dimensiuni mai mari pentru a depozita bucati mai mare de carne sau alte alimente. Capacitatea de congelare este de 8 kg in 24 de ore, iar in cazul unei pene de curent, autonomia este de 24 de ore. Frigiderul si congelatorul beneficiaza de o functie de super-racire sau super-congelare cu ajutorul careia veti putea sa raciti sau congelati mai repede anumite alimente.

Panoul intern de control beneficiaza de un afisaj cu led unde puteti vedea informatii referitoare la temperatura din frigider si congelator si de unde puteti porni racirea sau congelarea rapida. LG GBB39DSJZ beneficiaza de un sistem inteligent de diagnosticare cu ajutorul telefonului mobil, de un sistem de avertizare sonor pentru usi deschise si de un sistem de blocare a accesului pentru copii.

Concluzionand, LG GBB39DSJZ este o combina frigorifica moderna, cu capacitate mare de depozitare si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, raportul foarte bun calitate pret si multiplele functii inovatoare dezvoltate de LG fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice casa