Review: Heinner HCNF-V366SE++, Combina Frigorifica, 366 litri, Clasa E, No Frost – Pareri

▷Heinner HCNF-V366SE++ Combina Frigorifica Review si Pareri
Combina frigorifica Heinner HCNF-V366SE++

Product Name: Heinner HCNF-V366SE++

Product Description: Heinner HCNF-V366SE++ este o combina frigorifica cu volum net de 366 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Functii si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Heinner HCNF-V366SE++ este o combina frigorifica cu design elegant si organizare eficienta a spatiilor interioare. Panoul de control extern, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifica in portofoliul Heinner.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control extern;

+ frigider cu organizare moderna;

+ functii utile;

+ tehnologie Freezer Shield;

+ garantie extinsa.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice au, in general, preturi mari mai ales daca vorbim despre modelele produse de companiile cunoscute. Exista insa si combine frigorifice sau frigidere produse de companiile autohtone, care au preturi accesibile. Chiar daca nu au un consum energetic foarte scazut, sau nu dispun de tehnologii moderne, aceste aparate ofera conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete sau congelate. Heinner HCNF-V366SE++ este o astfel de combina frigorifica produsa de o companie autohtona, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V366SE++
button-3

Heinner HCNF-V366SE++ – design, volum si dimensiuni

Heinner HCNF-V366SE++ este o combina frigorifica eleganta, cu finisaje argintii si manere orizontale incorporate in usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta iar acestea nu sunt reversibile. Volumul net al combinei este de 366 litri, din care frigiderul are alocati 265 litri iar congelatorul 101 litri.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65 x 201 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice cu preturi accesibile pe care le-am analizat sunt: Heinner HC-V270BKWDE++ sau Heinner HC-V268SE++.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Heinner HCNF-V366SE++

Heinner HCNF-V366SE++ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual comunicat de producator este de 250 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului este de 41 dB, o valoare mai mare in comparatie cu cea a altor modele din clase superioare. Sistemul de racire No Frost MultiCooling dispune de doua circuite independente pentru cele doua spatii interiora, impiedicand formarea ghetii si amestecarea mirosurilor.

Organizarea spatiilor interioare

Heinner HCNF-V366SE++

Spatiul frigorific are o organizare moderna, cu doua spatii in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Primul compartiment asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Al doilea compartiment mentine o temperatura constanta de 0°C, ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Pentru sticlele de vin si alte bauturi, exista un raft metalic situat in partea superioara. Pe usa frigiderului exista alte patru rafturi din plastic unde veti putea pastra cutii, borcane sau sticle mai mici. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, care beneficiaza de tehnologia Freezer Shield. Gratie acestei tehnologii veti putea amplasa combina frigorifica intr-o camera neincalzita, unde temperatura ambientala poate scadea pana la -15 °C. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore, iar pentru protejarea alimentelor perisabile aveti la dispozitie functia de congelare rapida.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control tactil permite setarea temperaturilor din cele doua spatii interioara in 5 trepte: intre 2 si 8 °C pentru frigider si intre 15 si -24 °C pentru congelator. Pe langa functia de congelare rapida, de care am amintit anterior, mai exista doua functii: racire rapida si eco prin care se reduce consumul de energie atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. 

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, prin inregistrarea produsului pe site-ul depanero.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control extern;

+ frigider cu organizare moderna;

+ functii utile;

+ tehnologie Freezer Shield;

+ garantie extinsa.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Heinner HCNF-V366SE++ este o combina frigorifica cu design elegant si organizare eficienta a spatiilor interioare. Panoul de control extern, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifica in portofoliul Heinner.

button-3