Frigider Samsung RT58K7105SL/EO review

Samsung RT58K7105SL/EO
Frigider Samsung RT58K7105SLEO

Product Name: Samsung RT58K7105SL/EO

Product Description: Samsung RT58K7105SL/EO este un frigider cu doua usi si volum net de 583 litri. Frigiderul dispune de o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

Brand: Samsung

  • Consum
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Samsung RT58K7105SL/EO este un frigider cu design modern si cu spatii interioare generoase si bine organizate. Consumul redus de energie, cele 5 moduri de conversie si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider de generatie noua produs de Samsung.

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania sud-coreeana Samsung sunt incadrate in clasa premium, ceea ce inseamna ca se adreseaza persoanelor cu venituri mai mari. Aceste aparate au insa designuri elegante care le permit integrarea in camere cu amenajari moderne dar utilizeaza si cele mai tehnologii de ultima generatie care care maximizeaza performantele si durata de viata si eficientizeaza consumul energetic. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider produs de Samsung care poate fi achizitionat la un pret redus in aceasta perioada.

Frigider Samsung RT58K7105SLEO

Frigider spatios si elegant

Samsung RT58K7105SL/EO este un frigider cu design elegant din inox si manere verticale in partea exterioara a usilor. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta si nu sunt reversibile, neputand fi modificate in functie de necesitati. Acest model are dimensiuni de 178.7 x 83.6 x 78.8 cm si un volum total de 583 de litri din care 422 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 161 de litri celui de congelare.  Volumul generos permite depozitarea unei cantitati mari de alimente proaspete sau congelare, acest frigider fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin 4-5 persoane.

Compresor Digital Inverter

Samsung RT58K7105SL/EO are un compresor Digital Inverter cu un consum anual de energie de 310 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++, costul lunar al energiei consumate fiind de cel mult 17 lei. Desi are un volum mare, compresorul are un nivel rezonabil al zgomotului, valoarea de 41 dB fiind comparabila cu a altor modele cu dimensiuni si volume mai mici.

Spatiu generos de refrigerare

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si pe care se poate depozita pana la 30 Kg de alimente. In partea inferioara exista 2 compartimente care mentin un nivel constant de umiditate pentru ca proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor sa fie mentinute mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic de diferite dimensiuni unde veti putea pastra sticlele, borcanele, recipientele sau cutiile cu alimente sau bauturi. Tot aici se gaseste si rezervorul pentru dozatorul de apa. Sistemul de iluminare interior cu LED superior este unul performant, contribuind la consumul redus de energie al acestui model.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RT58K7105SLEO

Congelator cu acces facil

Congelatorul este impartit cu ajutorul unui singur raft, alimentele trebuind pastrate in caserole inchise pentru a nu face schimb de mirosuri si/sau gusturi. Pe raftul de jos se gaseste si Ice Maker-ul care va va furniza cuburile de gheata pentru cocktail-uri sau alte bauturi. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este una foarte buna iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 20 de ore.

Panou de control digital

Panoul de control digitala are un afisaj albastru si design minimalist, setarea temperaturilor si activarea diferitelor functii fiind foarte usoara. RT58K7105SL/EO dispune de mai multe functii  moderne precum cele 5 moduri de conversie care permit transformarea congelatorului in frigider sau inchiderea unuia din spatii pentru economisirea energiei. Alte sisteme si tehnologii moderne sunt Twin Cooling Plus care raceste separat cele doua spatii, protectia anti-bacteriana care pastreaza aerul curant in frigider sau SpaceMax care maximizeaza spatiul interior de depozitare.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ dozator apa

+ consum redus de energie

+ 5 moduri de conversie

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Samsung RT58K7105SL/EO este un frigider cu design modern si cu spatii interioare generoase si bine organizate. Consumul redus de energie, cele 5 moduri de conversie si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider de generatie noua produs de Samsung.