Liebherr CNef 4005, Combina Frigorifica, 356 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Liebherr CNef 4005 - 356 litri, Clasa E, 38 dB, No Frost
Combina frigorifica Liebherr CNef 4005

Product Name: Liebherr CNef 4005

Product Description: Liebherr CNef 4005 este o combina frigorifica cu volum de 356 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire No Frost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Liebherr

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.3

Summary

Liebherr CNef 4005 este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice din portofoliul Liebherr. 

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ sistem de racire No Frost Dual Cooling;

+ nivel redus al zgomotului;

+ functii de racire si congelare rapida;

+ garantie extinsa de 6 ani;

Cons

– pretul este destul de mare;

– eficienta energetica nu este foarte buna;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice de calitate au preturi ridicate, care adesea depasesc 3000 de lei. Aceste combine frigorifice au finisaje elegante care le permit integrarea in bucatarii noi sau recent renovate. Tehnologiile moderne utilizate asigura pastrarea alimentelor proaspete si congelate mai mult timp, fara cresterea consumului energetic. Liebherr CNef 4005 este o astfel de combina frigorifica de calitate iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Combina frigorifica Liebherr CNef 4005

Liebherr CNef 4005 – combina frigorifica cu finisaje din inox

Combina frigorifica Liebherr CNef 4005 are un design modern, cu manere verticale in partea exterioara a usilor, care au finisaje din inox anti-amprenta. Usile sunt reversibile, astfel ca veti putea sa schimbati directia de deschidere in functie de necesitati. Volumul net total al combinei este de 356 litri, din care frigiderului ii sunt alocati 271 litri iar congelatorului 95 litri. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 62.5 x 201.1 cm, rafturile de sus fiind mai greu accesibile copiilor. Alte combine frigorifice elegante produse de Liebherr sunt: Liebherr Cnef 4813, LIEBHERR CNPel 4813 sau Liebherr CNEL 4313.

Compresor silentios

Liebherr CNef 4005 are un compresor silentios, nivelul zgomotului de 38 dB fiind mai redus decat al altor modele de generatie mai veche. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, consumul anual de 252 kWh avand un cost lunar de cel mult 17 lei. Sistemul de racire No Frost si tehnologia Dual Cooling cu 2 circuite separate pentru frigider si congelator nu permite schimbul de mirosuri si nici formarea ghetii. Panoul de control situat in partea superioara are un display digital si selectoare tactile, care permit modificarea temperaturilor si activarea functiilor de racire si congelare rapida. Fiabilitatea excelenta a acestui model este confirmata si de garantia extinsa de 6 ani oferita de Liebherr.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice 

Liebherr CNef 4005

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Frigiderul dispune de 2 compartimente pentru fructe si legume in partea inferioara, care asigura conditii optime de temperatura si umiditate. Deasupra acestor compartimente exista 4 rafturi din sticla securizata, care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor sau alimentelor mai voluminoase. Pentru sticle, cutii si borcane mai mici aveti la dispozitie 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare din plafon asigura o vizibilitate buna iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati un semnal acustic.

Congelatorul este impartit in 3 sertare din plastic transparent, care sunt detasabile si complet inchise. In cazul in care aveti alimente voluminoase, veti putea indeparta usor unul din sertare gratie sistemului VarioSpace. Capacitatea de congelare este de 11 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni este de 18 ore. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ sistem de racire No Frost Dual Cooling;

+ nivel redus al zgomotului;

+ functii de racire si congelare rapida;

+ garantie extinsa de 6 ani;

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– eficienta energetica nu este foarte buna;

Concluzii

In concluzie, Liebherr CNef 4005 este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice din portofoliul Liebherr.