Combina frigorifica Liebherr CN 4015 pareri si review

? Liebherr CN 4015 - 356 l, Clasa A++, No Frost, 39 dB, display digital, iluminare cu led,
Combina frigorifica Liebherr CN 4015

Product Name: Liebherr CN 4015

Product Description: Liebherr CN 4015 este o combina frigorifica cu volum net de 356 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina utilizeaza un sistem de racire No Frost Duo Cooling, are un display digital intern si un nivel al zgomotului de doar 39 dB.

Brand: Liebherr

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Liebherr CN 4015 este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatii interioare cu o organizare flexibila. Display-ul digital intern, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr. 

Pros

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu led

+ display digital tactil

+ garantie extinsa de 4 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Producatorii germani de electrocasnice sunt recunoscuti pentru fiabilitatea excelenta a produselor, indiferent daca vorbim despre electrocasnice mici precum aspiratoare sau fiare de calcat sau de aparate mari precum combine frigorifice sau masini de spalat vase. Cei mai importanti producatori de electrocasnice care sunt disponibile si in Romania sunt Bosch, Miele, AEG sau Liebherr. Majoritatea electrocasnicelor produse de aceste companii sunt incadrate in clasa premium, ceea ce inseamna ca se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie. Un astfel de aparat electrocasnic premium este si combina frigorifica produsa de Liebherr a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica Liebherr CN 4015

Combina frigorifica premium

Combina frigorifica Liebherr CN 4015 are un design HardLine si carcasa  din otel de culoare alba. Cele doua manere verticale tip bagheta permit deschiderea usilor cu minim de efort, gratie mecanismului de respingere de pe carcasa. Combina are un volum total de 356 litri din care spatiului de refrigerare ii revin 269 litri si congelatorului 87 litri. Dimensiunile combinei sunt de 60 x 62.5 x 201 cm iar cele doua usi au sens de deschidere reversibil, putand sa fie modificat in functie de amenajarea spatiului disponibil. 

Compresor economic si silentios

Liebherr CN 4015 are un compresor cu un consum zilnic de 0.688 kWh care este incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 14 lei. Pe langa consumul redus de energie, compresorul combinei este si silentios, valoarea de 39 dB fiind mai scazuta decat a altor modele cu specificatii similare. Acest model utilizeaza tehnologia No Frost care utilizeaza aer recirculat racit pentru congelarea alimentelor, eliminand posibilitatea formarii ghetii si necesitatea decongelarii manuale periodice. In plus, acest model utilizeaza un sistem de racire DuoCooling cu doua circuite separate de racire pentru frigider si congelator. 

Compartimentare interioara ajustabila

In spatiul frigorific, exista in partea inferioara doua compartimente transparente care asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru pastrarea fructelor si legumelor. Deasupra acestor compartimente exista un raft metalic pentru sticle si 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic care, de asemenea, se pot ajusta pentru a face loc atat unor sticle si cutii mai inalte cat si borcanelor mici sau suportului pentru oua. Sistemul de iluminare este cu led si asigura o vizibilitate buna in frigider, lumina rece contribuind la consumul redus de energie al combinei. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din sticla cu partea frontala transparenta, care sunt complet inchise, aerul rece fiind pastrat in interior in cazul deschiderii usii. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 8 Kg iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate in conditii optime cel mult 18 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CN 4015

Panou de control digital

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj alb si butoane tactile care permit modificarea temperaturilor din cele doua spatii sau activarea functiilor de racire si congelare rapida Super Cool respectiv Super Frost. Accesul copiilor la meniu poate fi blocat iar in cazul in care lasati usa deschisa sau exista abateri de la temperatura setata veti fi instiintati de un semnal sonor. Confirmarea fiabilitatii acestei combine este data si de garantia extinsa de 4 ani oferita de Liebherr. 

Puncte tari

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu led

+ display digital tactil

+ garantie extinsa de 4 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Liebherr CN 4015 este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatii interioare cu o organizare flexibila. Display-ul digital intern, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr. 

Manual de utilizare Liebherr CN 4015