Samsung RB34A7B5DAP/EF, Combina Frigorifica, 344 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷ Samsung RB34A7B5DAP/EF Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB34A7B5DAP/EF

Product Name: Samsung RB34A7B5DAP/EF

Product Description: Samsung RB34A7B5DAP/EF este o combina frigorifica cu un volum net de 344 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Samsung RB34A7B5DAP/EF este o combina frigorifica de generatie noua, cu panouri frontale personalizate si organizare eficienta a spatiilor interioare. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung.

Pros

+ panouri frontale personalizate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiului frigorific;

+ sisteme si tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– garantie standard de 24 luni.

Designul aparatelor electrocasnice este foarte important, tot mai multe persoane alegandu-si frigiderul sau combina frigorifica si in functie de culoare si finisaje. Stiati insa ca exista si aparate frigorifice care permit personalizarea designului? Producatorul sud-coreean Samsung a lansat recent o gama de combine frigorifice care permit schimbarea panourilor frontale in functie de preferinte. In plus, aceste modele dispun si de specificatii tehnice bune, care permit pastrarea alimentrlor proaspete sau congelate in conditii optime. Samsung RB34A7B5DAP/EF este unul dintre aceste modele, iar in continuare ii vom analiza cele mai importante specificatii. 

Combina frigorifica Samsung RB34A7B5DAP/EF

Samsung RB34A7B5DAP/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RB34A7B5DAP/EF face parte din gama Bespoke, ceea ce inseamna ca veti putea sa alegeti culoarea panourilor frontale de pe cele doua usi in functie de preferinte. Optiunile de culoare si finisaje disponibile sunt: Black Clean Glass (sticla neagra), White Clean Glass (sticla alba), Cotta Beige (bej), Cotta Sky Blue (bleu), Cotta Lavender (mov), Black Metal (negru metalizat) si Silver Metal (gri metalizat). Combina are un volum net de 344 litri din care 230 litri sunt alocati frigiderului si 114 litri congelatorului. 

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 185.3, rafturile superioare din frigider fiind mai greu accesibile pentru copii. Ale combine frigorifice performante pe care le-am analizat recent sunt: LG GBB72MCEGN sau Samsung RB38T672CS9/EF.

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eficienta energetica Samsung RB34A7B5DAP/EF

Samsung RB34A7B5DAP/EF are un compresor Digital Inverter care este atat silentios, dar si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, consumul energetic anual comunicat de producator fiind de 204 kWh. Pentru acest consum, trebuie sa platiti lunar aproximativ 16 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. Sistemul de racire foloseste tehnologia No Frost, care impiedica formarea ghetii si imbunatateste circularea aerului rece. 

Organizarea spatiilor interioare

Samsung RB34A7B5DAP/EF

Spatiul frigorific are o organizare moderna, cu doua compartimente cu umiditate sau temperatura ajustabila in partea inferioara. Primul compartiment, Humidity Fresh+ permite reglarea umiditatii in functie de fructele si legumele pastrate, acestea pastrandu-si prospetimea mai mult timp. Al doilea compartiment poate fi impartit in doua zone si permite setarea unei temperaturi diferite in functie de alimentele proaspete depozitate (carne, peste, branzeturi sau legume).

Deaspura acestor compartimente exista doua rafturi din sticla securizata si un raft din plastic si metal pentru sticlele cu baturi. Pe usa frigiderului exista alte trei rafturi unde veti putea pastra borcane, sticla si cutii de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna, iar in cazul in care veti uita usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel superior este cel mai mic. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 9 ore.

Panou de control, tehnologii si garantie

Panoul de control dispune de un afisaj digital albastru si de selectoare tactile pentru modificarea temperaturii din cele doua spatii, sau de activarea functiilor suplimentare de racire si congelare rapida. Fiind un model lansat recent, aceasta combina frigorifica utilizeaza cele mai noi tehnologii si sisteme dezvoltate de Samsung precum:

 • All Around Cooling – asigura o temperatura constanta in frigider si congelator prin introducerea aerului rece in dreptul fiecarui raft;
 • Metal Cooling – dispune de o placa metalica care pastreaza temperatuza scazuta chiar si atunci cand deschideti frecvent usa frigiderului;
 • SpaceMax – combinare are dimensiuni standard insa ofera un spatiu mai mare de depozitare gratie peretilor cu izolatie de inalta eficienta care sunt mult mai subtiri.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, iar compresorul Digital Inverter dispune de o garantie de 120 luni.

Puncte tari

+ panouri frontale personalizate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiului frigorific;

+ sisteme si tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– garantie standard de 24 luni.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB34A7B5DAP/EF este o combina frigorifica de generatie noua, cu panouri frontale personalizate si organizare eficienta a spatiilor interioare. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

button-3

Manual de utilizare Samsung RB34A7B5DAP/EF