Side by side Beko GNE480E20ZXP review

Beko GNE480E20ZXP
  • Design
  • Consum
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Beko GNE480E20ZXP este un side by side cu design modern si elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Beko. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice side by side sunt cele mai elegante aparate frigorifice, fiind foarte populare atat in Statele Unite ale Americii cat si in Europa de vest. Aceste aparate frigorifice ofera spatii generoase de congelare si refrigerare care sunt foarte bine compartimentate pentru a permite pastrarea unor cantitati mari de fructe, legume, carne, peste sau lactate. In plus, cele mai noi modele de combine side by side utilizeaza si cele mai moderne tehnologii care permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side modern care este produs de compania turceasca Beko.

Side by side Beko GNE480E20ZXP

Side by side cu 4 usi

Beko GNE480E20ZXP este o combina frigorifica side by side cu 4 usi si un design elegant din inox si un display digital de dimensiuni mari. Cele 4 usi au o manere verticale integrate si o deschidere larga pentru a permite accesul facil la alimentele pastrate in interior. Dimensiunile combinei sunt de 76 x 74.7 x 192 cm iar volumul net total este de 450 de litri, acest model fiind destinat familiilor formate din cel putin 5 persoane.

Compresor cu eficienta energetica buna

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Beko GNE480E20ZXP foloseste un compresor ProSmart Inverter de ultima generatie cu un consum energetic anual de 418 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 23 de lei. Desi are un volum foarte generos, nivelul zgomotului de 42 dB este unul scazut, ceea ce inseamna ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre living sau hol.

Spatiu de refrigerare bine compartimentat

Frigiderul situat in partea superioara are un volum de 300 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi lungi din sticla securizata care permit pastrarea unor cantitati mari de alimente. In partea inferioara se gaseste un compartiment 0°C unde veti putea pastra carne, branzeturi sau alte alimente pe care urmeaza sa le preparati intr-un timp mai scurt. Dedesubt, se afla doua compartimete EverFresh+ in care curentii de aer asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fuctele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada de timp mai lunga, care poate ajunge pana la 30 de zile.

Pe fiecare usa de la frigider exista cate 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati atat sticle si recipiente cu bauturi cat si borcane, cutii sau suporturile cu oua. Sistemul de iluminare cu foloseste coloane laterale din LED pentru asigurarea unui nivel optim de lumina pentru fiecare raft, insa contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. Usile de la frigider sunt dotate cu senzori, o avertizare sonora instiintandu-va in cazul in care nu le-ati inchis bine.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GNE480E20ZXP

Congelator spatios

Spatiul de congelare cu volum de 150 de litri este impartit in doua spatii mai inguste unde veti putea depozita carnea si pestele in compartimente inchise iar caserolele cu deserturi pe rafturi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri intre alimente. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este una destul de redusa iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 15 ore.

Functii si tehnologii moderne

Panoul de control are un display digital si mai multe butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor interioare dar si activarea functiilor de racire si congelare rapida sau a modului de vacanta, care asigura un consum mult mai redus de energie. Fiind un model de ultima generatie, acest side by side utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Active Dual Cooling sau Neofrost prin care spatiile interioare sunt racite cu ajutorul unor curenti ventilati ce actioneaza independent. Acest model dispune de certificare TUV care confirma respectarea standardelor de siguranta si constructie insa dispune si de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital de dimensiuni mari

+ eficienta energetica buna

+ spatii interioare generoase bine compartimentate

+ nivel redus al zgomotului

+ compresor ProSmart Inverter

+ garantie extinsa de 5 ani

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko GNE480E20ZXP este un side by side cu design modern si elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Beko.

Descarca manualul de utilizare