Beko B5RDNE504LDM, Frigider cu 2 usi, 477 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷Beko B5RDNE504LDM Frigider cu Doua Usi ⭐ Pareri si Review
Frigider Beko B5RDNE504LDM

Product Name: Beko B5RDNE504LDM

Product Description: Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu volum net de 477 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Frigiderul dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.3

Sumar

Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu design elegant si volum generos. Dozatorul de apa, sistemul de racire No Frost si organizarea eficienta a spatiilor interioare sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul companiei Beko.

Pros

+ design modern;

+ display digital extern;

+ dozator de apa;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ tehnologii moderne;

+ organizare buna a spatiilor interioare.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– pretul este destul de mare.

Compania turceasca Beko are o oferta foarte variata de aparate frigorifice, care include atat frigidere si combine frigorifice, dar si side by side-uri. Cele mai noi aparate frigorifice produse de Beko dispun de un design elegant si de tehnologii moderne care asigura pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mai lunga de timp. Aceste tehnologii eficientizeaza si consumul energetic, care este mult mai redus in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu volum generos, iar in continuare vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

Frigider Beko B5RDNE504LDM

Beko B5RDNE504LDM – design, volum si dimensiuni

Frigiderul Beko B5RDNE504LDM are un design modern cu unghiuri drepte si finisaje din inox. Pe usa spatiului frigorific se afla dispenserul de apa, iar pe cea a congelatorului exista display-ul digital tactil. Usile au deschiderea inspre dreapta dar sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul disponibil. Acest model are un volum generos de 477 litri, din care 354 litri sunt alocati spatiului frigorific iar 123 litri congelatorului.

Un volum mare vine cu dimensiuni pe masura: 70 x 74.6 x 186.5 cm, astfel ca instalarea se va putea face intr-o bucatarie spatioasa. Alte modele de frigidere cu volum mare pe care le-am analizat sunt: Whirlpool WT70E831X (422 litri, clasa F) sau Beko RDNE505K30XPN (455 litri, clasa F).

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eficienta energetica Beko B5RDNE504LDM

Beko B5RDNE504LDM are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual comunicat de producator este de 274 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 23 lei. Nivelul zgomotului este de 38 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire No Frost asigura un nivel optim de umiditate in frigider si impiedica formarea ghetii in congelator. 

Organizarea spatiilor interioare

Spatiul frigorific, situat in partea inferioara este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata si a doua compartimente. Doua dintre rafturi se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor sau alimentelor mai voluminoase. Primul compartiment, Harvest Fresh, dispune de o tehnologie inovatoare cu 3 culori, care simuleaza ciclul natural al luminii solare, pentru a pastra proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor mai mult timp. Al doilea compartiment, Dairy, asigura o temperatura scazuta, ideala pentru branzeturile sau preparatele din carne proaspete. Pe usa frigiderului exista alte cinci rafturi din plastic si rezervolul ingust pentru dozatorul de apa.

Congelatorul este impartit doar de un raft de sticla, fiind indicata pastrarea alimentelor in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Cutiile cu inghetata si alte deserturi pot fi pastrate pe cele doua rafturi situate pe usa congelatorului. Capacitatea de congelare este de 5.6 in 24 de ore iar autonomia fara curent este de 15 ore. Sistemul de iluminare este tip LED, asigurand o vizibilitate buna atat in frigider cat si in congelator.

Panou de control, tehnologii si garantie

Beko B5RDNE504LDM

Panoul de control digital afiseaza temperatura din cele doua spatii interioare si permite modificarea acestora sau activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida, sau mod vacanta, care reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. 

Pe langa EverFresh+ de care am amintit anterior, acest frigider utilizeaza si o alta tehnologie dezvoltata de Beko: AeroFlow prin care se asigura distribuirea uniforma a aerului rece si reduce fluctuatiile de temperatura. Acest frigider beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul producatorului.

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital extern;

+ dozator de apa;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ tehnologii moderne;

+ organizare buna a spatiilor interioare.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu design elegant si volum generos. Dozatorul de apa, sistemul de racire No Frost si organizarea eficienta a spatiilor interioare sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul companiei Beko. 

button-3

Manual de utilizare Beko B5RDNE504LDM