Beko GNO4031GS, Side by Side, 401 litri, Clasa A+, NeoFrost – Pareri si Review

Beko GNO4031GS - 401 litri, Clasa A+, NeoFrost, 39 dB, Display digital
Side by side Beko GNO4031GS

Product Name: Beko GNO4031GS

Product Description: Beko GNO4031GS este un side by side cu design modern si volum net de 401 litri. Combine side by side are o eficienta energetica incadrata in clasa A+ si un nivel al zgomotului de doar 39 dB.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

Beko GNO4031GS este un side by side cu finisaje elegante si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control extern si garantia extinsa pentru compresor si produs sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko. 

Pros

+ design elegant din sticla

+ panou de control cu display digital

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare organizate eficient

+ sistem de racire No Frost Dual Cooling

+ garantie extinsa

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

– lipsa unor tehnologii moderne

Combinele frigorifice side by side sunt cele mai elegante aparate frigorifice, csre se pot incadra perfect intr-o bucatarie moderna. Pe langa designul modern, un side by side ofera si spatii generoase de depozitare, atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Un volum generos inseamna insa si un consum mai mare de energie, de aceea este indicat sa nu alegeti un model cu volum mai mare decat aveti nevoie. Un astfel de side by side cu design elegant este si Beko GNO4031GS iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

Side by side Beko GNO4031GS

Beko GNO4031GS – side by side elegant

Beko GNO4031GS este un side by side cu 4 usi care sunt placate cu sticla vopsita intr-o nuanta inchisa de gri. Usile au manere incorporate marcate cu elemente decorative cromate care contribuie la designul elegant al combinei. Volumul net al acestui model este de 401 litri din care frigiderului ii sunt alocate doua treimi (268 litri) iar congelatorului o treime (133 litri). Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 79.5 x 69.2 x 180 cm, acesta putand fi instalat intr-o bucatarie cu dimensiuni medii sau mari. 

Compresor ProSmart Inverter

Beko GNO4031GS are un compresor ProSmart Inverter care are o eficienta energetica incadrata in clasa A+. Consumul energetic anual este de 365 kWh ceea ce inseamna un cost estimativ lunar de 21 lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului este unul scazut, valoarea de 39 dB fiind mai scazuta in comparatie cu cea a modelelor de generatie mai veche. Acest model utilizeaza un sistem de racire NeoFrost Dual Cooling, racirea realizandu-se independent in cele doua spatii interioare. Acest sistem asigura un nivel optim de umiditate in frigider si impiedica formarea ghetii in congelator. Fiabilitatea compresorului este confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de Beko. 

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific situat in partea superioara dispune de doua rafturi mari din sticla securizata unde veti putea sa pastrati chiar si vasele mai voluminoase. Pentru fructe si legume exista un compartiment care asigura un nivel optim de temperatura si umiditate. Carnea, pestele si branzeturile proaspete vor putea fi pastrate in compartimentul cu temperatura constanta de 0 grade Celsius. Sticlele, cutiile si borcanele de diferite marimi vor putea fi depozitate pe cele 6 rafturi situate pe usile frigiderului. Sistemul de iluminare tip Smart Led Light asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru compartimentele din partea inferioara. 

Spatiul de congelare este impartit in 4 compartimente si 2 rafturi si ofera conditii optime de pastrare atat pentru alimentele mai voluminoase cat si pentru deserturi. Capacitatea de congelare de 16 Kg in 24 de ore este generoasa, la fel ca si autonomia de 20 de ore in cazul unei pene de curent. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GNO4031GS

Display digital extern

Panoul de control dispune de un display digital mare care afiseaza temperaturile din cele doua spatii interioare. Prin intermediul butoanelor tactile veti putea sa si blocati accesul copiilor la meniu sau sa activati functiile de racire si congelare rapida. In cazul in care veti lasa una din usi deschise, veti fi instiintati de un semnal sonor. Ca si in cazul altor aparate frigorifice produse de Beko (precum Beko RDNE505E30ZXBN, Beko RCNA406E40ZXBRN sau Beko GNO4331XPN) si acest model beneficiaza de o extragarantia de 5 ani prin inscrierea pe site-ul producatorului

Puncte tari

+ design elegant din sticla

+ panou de control cu display digital

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare organizate eficient

+ sistem de racire No Frost Dual Cooling

+ garantie extinsa

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Beko GNO4031GS este un side by side cu finisaje elegante si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control extern si garantia extinsa pentru compresor si produs sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko GNO4031GS

Tags: