Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E30ZXB review

Beko RDNE505E30ZXB
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Beko RDNE505E30ZXB este un frigider modern cu spatiu generos de refrigerare si un consum redus de energie. Display-ul digital cu touch, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider cu doua usi produs de Beko.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi nu sunt la fel de populare precum combinele frigorifice, frigiderele moderne sunt preferate in continuare de persoanele care doresc un spatiu generos de refrigerare si unul mai redus de congelare. La alegerea unui frigider va trebui sa tineti cont pe langa dimensiuni si volum si de compartimentarea celor doua spatii, de eficienta energetica sau de nivelul zgomotului de functionare. In plus, utilizarea unor tehnologii moderne poate sa prelungeasca durata de pastrare a alimentelor in spatiul frigorific. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider cu spatii interioare generoase care este produs de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E30ZXB

Frigider spatios cu design elegant

Beko RDNE505E30ZXB este un frigider cu doua usi cu design elegant si finisaje din inox. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi, fiind marcate cu un element cromat care contribuie la designul interesat. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa se poate modifica destul de usor cu ajutorul celor doua balamale suplimentare. Acest frigider are dimensiuni de 70 x 69 x 185 cm si un volum net total de 450 litri din care spatiul de refrigerare are alocati 347 litri iar cel de congelare 103 litri.  

Eficienta energetica A++

Beko RDNE505E30ZXB are un motor cu un consum anual de energie de 306 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++, costul estimativ lunar fiind de 17 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 40 dB, o valoare scazuta mai ales daca luam in considerare volumul generos al acestui model.

Spatiu de refrigerare bine organizat

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi Safety Glass pe care se pot depozita in siguranta pana la 25 Kg si a 2 compartimente cu inchidere etansa in partea inferioara. Primul compartiment mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius ideala pentru alimentele proaspete precum carne, peste sau branzeturi iar al doilea compartiment asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati diferite sticle, cutii, borcane si suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul insa contribuie si la consumul redus de energie. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNE505E30ZXB

Congelator cu un raft

Congelatorul este impartit in doua compartimente cu un raft din sticla astfel ca va trebui sa pastrati alimentele in cutii sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Pe usa congelatorului exista un raft unde veti putea pastra cutiile cu inghetata, iar in interior exista o tava pentru cuburile de gheata. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 15 ore. 

Display digital exterior

Panoul de control este format dintr-un display digital monocolor care si 7 butoane cu touch care permit setarea temperaturilor din cele doua spatii sau activarea functiilor de racire si congelare rapida. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Active Dual Cooling care asigura racirea cu ajutorul unor curenti de aer independenti in cele doua spatii interioare, No Frost care nu permite formarea ghetii in interior sau Active odour filter care elimina mirosurile neplacute din frigider. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ spatiu de refrigerare bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko RDNE505E30ZXB este un frigider modern cu spatiu generos de refrigerare si un consum redus de energie. Display-ul digital cu touch, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider cu doua usi produs de Beko.

Manual Beko RDNE505E30ZXB