Frigider cu 2 usi LG GTB583SHHZD review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.9)
  • Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

LG GTB583SHHZD este un frigider cu design elegant, cu o capacitate mare de depozitare si un nivel redus al zgomotului. Compartimentare eficienta a spatiilor interioare, tehnologiile de ultima generatie dezvoltate de LG si raportul bun calitate pret fac din acest frigider o alegere buna pentru orice familie.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice au o durata lunga de viata, astfel ca ar fi ideal sa le achizitionati pe cele care folosesc cele mai moderne tehnologii. De exemplu, un frigider modern va putea sa asigure o racire rapida si uniforma pentru pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp dar va avea si un consum mai redus de energie sau un nivel scazut al zgomotului. Pentru a va asigura de fiabilitatea unui astfel de frigider va trebui sa alegeti un producator cu renume precum Bosch, Samsung, LG sau Whirlpool. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider de ultima generatie care este produs de compania sud-coreeana LG.

Frigider LG GTB583SHHZD

Frigider cu design elegant

LG GTB583SHHZD este un frigider cu design atragator de culoare alba si cu manere exterioare pe ambele usi. Deasupra frigiderului se afla un capac patrat de culoare argintie care influenteaza in mod negativ designul din cauza inaltimii de doar 1.68 a acestui model. Dimensiunile acestui frigider sunt de 70 x 73 x 168 cm iar volumul total este de 410 litri, GTB583SHHZD fiind un model destinat familiilor cu cel putin patru persoane.

Silentiozitate si consum redus

Acest frigider este foarte silentios, zgomotul cu un nivel de 39 dB fiind unul redus astfel ca nu va va deranja nici daca il veti amplasa intr-o bucatarie deschisa spre hol sau living. Consumul de energie de 279 kWh pe an este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetia A++, costul lunar pentru fiind de aproximativ 15.5 lei.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GTB583SHHZD

Spatii compartimentate ergonomic

Frigiderul cu volum net de 295 de litri este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata dar si a sertarului Fresh Zone pentru fructe si legume. Pe usa frigiderului exista doua rafturi mari pentru sticle si cutii in partea inferioara iar recipientele mai mici sau pentru suportul de oua se pot utiliza cele trei rafturi aflate in partea superioara. Sistemul de iluminare cu LED are o durata buna de viata, o emisie foarte scazuta de caldura si ilumineaza bine chiar si rafturile inferioare sau sertarul de fructe si legume.

Congelatorul are un volum net de 115 litri si este impartit in doua spatii, din care cel inferior contine si aparatul de gheata. Pe usa congelatorului exista doua rafturi unde veti putea pastra cutiile cu inghetata sau alte recipiente cu deserturi care necesita congelare. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 5.4 Kg iar timpul maxim de pastrare a unor temperaturi scazute in congelator in cazul unei defectiuni este de maximum 13 ore.

Functii si tehnologii

Panoul de control este situat in partea inferioara a usii congelatorului si are un display LED si butoane cu touch pentru setarea temperaturilor din frigider si congelator, pentru functia de racire rapida sau pentru conectarea frigiderului la reteaua Wi-Fi. Fiind un model de ultima generatie, GTB583SHHZD foloseste mai multe tehnologii inovative dezvoltate de LG. Cele mai importante dintre acestea sunt  Door Cooling+ care raceste temperatura din zona usii frigiderului, Smart Diagnosis care permite diagnosticarea rapida a defectiunilor cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefonul mobil, Multi Air Flow care asigura o racire si congelare uniforma, sau functia de dezodorizare care inlatura mirosurile neplacute din frigider.

Puncte tari

+ frigider cu un volum generos

+ consum redus de energie

+ spatii interioare bine compartimentate

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si tehnologii moderne

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– desingul este influentat in mod negativ de capacul argintiu din partea superioara

Concluzii

In concluzie, LG GTB583SHHZD este un frigider cu design elegant, cu o capacitate mare de depozitare si un nivel redus al zgomotului. Compartimentare eficienta a spatiilor interioare, tehnologiile de ultima generatie dezvoltate de LG si raportul bun calitate pret fac din acest frigider o alegere buna pentru orice familie.