▷Haier HDW3620DNPD, Combina Frigorifica, 377 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si Review

▷Haier HDW3620DNPD Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Haier HDW3620DNPD

Product Name: Haier HDW3620DNPD

Product Description: Review: Haier HDW3620DNPD este o combina frigorifica cu volum net de 377 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 36 dB.

Brand: Haier

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Haier HDW3620DNPD este o combina frigorifica eleganta cu o organizare eficienta a spatiilor interioare. Conectivitatea Wi-Fi, sistemul de racire No Frost si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de compania chineza Haier.

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ frigider cu organizare moderna;

+ sistem de racire No Frost;

+ functii utile.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul electrocasnicelor mari este un factor important in decizia de achizitie. De exemplu, o combina frigorifica trebuie sa aiba finisaje si culori complementare cu cele ale mobilierului si a celorlalte electrocasnice din bucatarie. Totusi, pe langa design, trebuie sa tineti cont si de alte specificatii tehnice precum volumul celor doua spatii interioare, eficienta energetica sau nivelul zgomotului. Haier HDW3620DNPD este o combina frigorifica cu design elegant, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> vedeti si: Top 5 Combine Frigorifice Negre

Combina frigorifica Haier HDW3620DNPD

Haier HDW3620DNPD – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Haier HDW3620DNPD are un design elegant cu finisaje Dark Inox si manere orizontale incorporate in usi. Directia de deschidere a usilor este inspre dreapta, insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de necesitati. Partea din spate este acoperita de un capac metalic care este usor de curatat. Volumul net al combinei este de 377 litri din care 258 litri sunt alocati frigiderului si 119 litri congelatorului.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 200 cm, rafturile superioare fiind mai greu de accesat de catre copii. Alte combine frigorifice cu design modern pe care le-am analizat recent sunt: Samsung RB33B610EBN/EF sau Beko B5RCNA405LXBR.

Eficienta energetica si sistem de racire

Eficienta energetica Haier HDW3620DNPD

Haier HDW3620DNPD are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual furnizat de producator este de 211 Kwh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 36 dB, putin mai ridicata in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Total No Frost care previne formarea ghetii in congelator, eliminand necesitatea decongelarii periodice.

Organizarea spatiilor interioare

Haier HDW3620DNPD

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul a doua compartimente, situate in partea inferioara si a trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Primul compartiment Humidity Zone pastreaza un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Al doilea compartiment Fresh Box pastreaza o temperatura mai scazuta, ideala pentru branzeturile si carnea proaspete. Sticlele cu bauturi pot fi depozitate atat pe raftul metalic cat si pe unul din cele sase rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentele din partea inferioara.

Congelatorul dispune de 3 sertare cu dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea depozita alimentele separat, pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control extern permite modificarea facila a temperaturilor si activarea functiilor suplimentare:  congelare rapida sau mod vacanta (reducerea consumului energetic atunci cand sunteti plecati in vacanta).  Aceste setari se pot face si prin intermediul aplicatiei hOn gratie conectivitatii Wi-Fi. Tot prin intermediul aplicatiei, frigiderul poate porni compresoul atunci cand sunteti la cumparaturi pentru a avea o temperatura optima atunci cand depozitati alimentele. In cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 luni. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ frigider cu organizare moderna;

+ sistem de racire No Frost;

+ functii utile.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Haier HDW3620DNPD este o combina frigorifica eleganta cu o organizare eficienta a spatiilor interioare. Conectivitatea Wi-Fi, sistemul de racire No Frost si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de compania chineza Haier.

button-3