Hotpoint HAFC8 TO32SX, Combina Frigorifica, 335 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri si Review

▷ Review Hotpoint HAFC8 TO32SX - 335 litri, Clasa E, Total No Frost, 40 dB - Pareri
Combina frigorifica Hotpoint HAFC8 TO32SX

Product Name: Hotpoint HAFC8 TO32SX

Product Description: Hotpoint HAFC8 TO32SX este o combina frigorifica eleganta, cu volum net de 335 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Hotpoint

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Tehnologii si functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Hotpoint HAFC8 TO32SX este o combina frigorifica cu design elegant si spatiu frigorific bine organizat. Display-ul digital extern, sistemul de racire Total No Frost si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Hotpoint o alegere buna pentru orice bucatarie noua.

Pros

+ design elegant; 

+ display digital extern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ spatiu frogorific cu organizare moderna;

+ tehnologii moderne.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului putin cam ridicat.

Aparatele frigorifice au printre cele mai costuri de achizitie dintre toate electrocasnicele dintr-o casa. Mai mult si costurile de utilizare sunt mari, daca luam in considerare cresterea pretuluui la energia electrica. Pentru a alege o combina frigorifica potrivita pentru nevoile intregii familii, va trebui sa luati in considerare cateva aspecte precum volumul celor doua spatii, eficienta energetica sau compartimentarea spatiilor interioare. Alte specificatii iportante sunt tipul sistemului de racire, nivelul zgomotului sau tehnologiile disponibile. Hotpoint HAFC8 TO32SX este o combina frigorifica de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Hotpoint HAFC8 TO32SX

Hotpoint HAFC8 TO32SX – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Hotpoint HAFC8 TO32SX are un design minimalist, cu finisaje din inox si panou de control extern. Cele doua usi au manere tip buzunar in partea frontala, si se deschid inspre dreapta nefiind reversibile. Volumul net total al combinei este de 335 litri din care spatiul frigorific are alocati 231, litri iar congelatorul 104 litri.

Dimensiunile acestui model sunt de 59.6 x 67.8 x 191.2 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile de catre copii. Alte combine frigorifice elegante sunt: Toshiba GR-RB500WE-PMJ, Bosch KGV36VLEAS sau LG GBB72NSUGN.

Sistem de racire Total No Frost

Hotpoint HAFC8 TO32SX are un compresor Active Inverter care are o eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator la 252 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoare putin mai ridicata in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua.

Sistemul de racire Total No Frost nu permite formarea ghetii in congelator iar tehnologia Multicool Flow care asigura distribuirea uniforma a aerului rece in frigider. O alta tehnologie utila este Active Fresh care restabileste rapid temperatura interioara dupa inchiderea usii frigiderului. 

Compartimentare eficienta a spatiului frigorific

Spatiul frigorific dispune de 2 compartimente in partea inferioara:

 • Fresh Zone+ – permite reglarea umiditatii in functie de fructele si legumele pastrate, asigurand mentinerea prospetimii acestora pana la 15 zile;
 • Fresh Zone 0°C – asigura o temperatura constanta de 0 grade Celsius ideala pentru carnea, branzeturile si pestele proaspat.

In partea superioara exista 2 rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra cutii, borcane sau sticle mai mici. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna chiar si pentru spatiile din partea inferioara.

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu dimensiuni similare, unde veti putea pastra alimentele separat pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare este de 11 Kg in 24 de ore iar autonomia fara energie electrica este de 17 ore.

Hotpoint HAFC8 TO32SX

Panou de control extern

Panoul de control extern are un display digital si selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor din cele doua camere. Tot de aici veti putea sa activati si functia de congelare rapida, potrivita pentru alimentele mai perisabile. In cazul unei defectiuni veti fi instiintati atat de un semnal lumimos cat si de unul sonor.

Puncte tari

+ design elegant; 

+ display digital extern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ spatiu frogorific cu organizare moderna;

+ tehnologii moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului putin cam ridicat.

Concluzii

Concluzionand, Hotpoint HAFC8 TO32SX este o combina frigorifica cu design elegant si spatiu frigorific bine organizat. Display-ul digital extern, sistemul de racire Total No Frost si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Hotpoint o alegere buna pentru orice bucatarie noua.