Beko GN162341XBRN, Side by Side, 571 litri, Clasa E, NeoFrost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko GN162341XBRN - 571 litri, Clasa E, 36 dB, NeoFrost Dual Cooling
Side by side Beko GN162341XBRN

Product Name: Beko GN162341XBRN

Product Description: Beko GN162341XBRN este un side by side cu volum de 571 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Aparatul frigorific dispune de un sistem de racire NeoFrost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de doar 36 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Beko GN162341XBRN este un side by side cu design minimalist si spatii interioare generoase si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile si sistemele moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko. 

 

Pros

+ design modern;

+ dozator de apa si gheata;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ spatii bine organizate;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse pentru compresor si produs;

Cons

– eficient energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aveti nevoie de spatii generoase de refrigerare si congelare, atunci cea mai buna solutie este achizitionarea unui frigider side by side. Aceste aparate frigorifice au designuri moderne si ofera spatii interioare bine organizate, atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Trebuie totusi sa tineti cont ca un frigider side by side are un consum insemnat de energie, dar si un pret de achizitie mai mare. Beko GN162341XBRN este un side by side de generatie noua, iar in cele ce urmeaza veti gasi o scurta prezentare a acestuia.

Side by side Beko GN162341XBRN

Beko GN162341XBRN – side by side cu dozator de apa

Frigiderul side by side Beko GN162341XBRN are un design minimalist, cu finisaje inox Dark si manere verticale incorporate in cele doua usi. Pe usa congelatorului exista dozatorul de apa si gheata si display-ul digital cu fundal negru si afisaj alb. Volumul net al acestui model este de 571 litri (368 litri spatiul frigorific si 203 litri congelatorul), fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 2-3 copii. Dimensiunile aparatului frigorific sunt pe masura volumului (91 x 70.5 x 179 cm), ceea ce inseamna ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. Alte frigidere side by side cu design elegant sunt: Beko GN1416231XPN, Samsung RS68A8520S9/EF, Candy CHSVN 174X sau Beko GNO4331XPN.

Compresor durabil si silentios

Beko GN162341XBRN are un compresor ProSmart Inverter, care este atat durabil cat si silentios. Durabilitatea foarte buna este confirmata de extragarantia de 10 ani oferita de Beko. Nivelul zgomotului este de doar 36 dB, o valoarea foarte redusa mai ales daca luam in calcul volumul mare al frigiderului. Eficienta energetica este incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G), consumul anual fiind estimat de producator la 326 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 22 lei. Sistemul de racire este de tip No Frost, cu doua circuite separate de racire (Dual Cooling), asigurandu-se astfel o racire si o distribuire uniforma a umiditatii. 

Spatii interioare cu organizare similara

Spatiul frigorific dispune de trei compartimente in partea inferioara (doua compartimente pentru fructe si legume si unul pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete). Compartimentele beneficiaza de tehnologia HarvestFresh, care simuleaza ciclul natural al luminii solare prin trei culori, permitand pastrarea fructelor si legumelor mai mult timp. In partea superioara exista trei rafturi din sticla si unul metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Alte spatii de depozitare sunt reprezentate de cele cinci rafturi din plastic aflate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate buna, iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelatorul are o organizare similara, cu doua compartimente in partea inferioara si 4 rafturi din sticla securizata in cea superioara. Exista, de asemenea, doua rafturi mici pe usa congelatorului si rezervorul pentru dozatorul de apa si gheata. Capacitatea de congelare este de 13 Kg in 24 de ore, iar autonomia fara alimentare cu energie electrica este de 9 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GN162341XBRN

Display digital extern

Panoul de control contine un display digital si selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor sau activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida si mod vacanta, prin care se reduce consumul energetic atunci cand nu sunteti acasa. Daca veti achizitiona acest side by side in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design modern;

+ dozator de apa si gheata;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ spatii bine organizate;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse pentru compresor si produs;

Puncte slabe

– eficient energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare;

Concluzii

In concluzie, Beko GN162341XBRN este un side by side cu design minimalist si spatii interioare generoase si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile si sistemele moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko. 

Tags: